• Meghívó

    Tisztelt Lakosság! Fogadják szeretettel a Kossuth-díjas szobrász és éremművész időszaki kiállításának megnyitó ünnepségére való meghívásunkat! Tisztelettel: Oláh István polgármester  

  • Tavaszköszöntő találkozás Szente Tünde szerkesztővel

    „Az idő nem áll meg – Múltunk az értékek megőrzésére és továbbadására kötelez” Tavaszköszöntő találkozás Szente Tünde szerkesztővel 2024. március 20-án egy példaértékű találkozás helyszíne volt Perkátán a Győry-kastély. Két jeles szociológussal találkozhatott...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Tisztelt Lakosság! Perkáta Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2024.03.27-én (szerdán) 17:30 órától testületi ülést tart, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket. Perkáta Nagyközség Önkormányzata  

  • TAVASZKÖSZÖNTŐ ÍRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓ

    - 2024. MÁRCIUS 20. SZERDA, 16 ÓRA -

  • Március 15-ei megemlékezés Perkátán

    Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából ünnepi műsorral és koszorúzással emlékeztünk meg a településünkön. Az esemény március 14-én, 17 órakor vette kezdetét a Győry-kastélyban. Ünnepi beszédet mondott Oláh István polgármester úr. Vendégünk...

2018. június 16. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Óvodapedagógusok köszöntése Perkátán

A Perkátai Általános Művelődési Központ vezetése 2018. június 14-én a Győry-kastélyban, vacsorával egybekötött ünnepi találkozóval tisztelte meg a Perkátai ÁMK és a Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. munkatársait.

A 2017/18-as tanév végén, a pedagógusnap jegyében szeretettel köszöntöttük a Perkátai ÁMK Szivárvány Óvoda valamennyi dolgozóját.

Az általános iskola tanulói műsorral készültek e jeles nap alkalmából: Horváth Mónika és Gergely Dóra furulyaszóval, Rácz Noémi és Jákli Dávid verssel, Wéber Viktória pedig népdalcsokorral köszöntötte az óvodapedagógusokat.

Az eseményen Somogyi Balázs polgármester megköszönte az intézményegységek dolgozóinak lelkiismeretes tevékenységét. Kiemelte, hogy a Szivárvány Óvodában elkötelezett, szakmailag jól felkészült, gyermekszerető óvodapedagógusok végzik a nevelő munkát.

Elismerését fejezte ki, miszerint a munkaközösség arra törekszik, hogy a perkátai óvodába járó gyermekek szeretetteljes, biztonságos légkörben nevelkedjenek.

Körünkben tisztelhettük Kundakker Ferencnét. Somogyi Balázs a köszöntőjében méltatta óvodánk szakmai tanácsadójának magas szintű elismeréseit. Az idei tanévben, pedagógusnap alkalmából az emberi erőforrások minisztere által elnyerte az oktatási-nevelési területen végzett kiemelkedő munkájáért az Apáczai Csere            János-díjat. További gratuláció illette meg Kundakker Ferencnét, miszerint e rangos díj mellett – a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája nyugdíjas pedagógusa és óraadó tanáraként – az idén átvehette a “Dunaújváros Oktatásügyéért” cím elismeréseként a Pedagógus Életpályáért Emlékérem díjat is. A Pedagógus Életpályáért Emlékérem díj pedig minden olyan nyugállományba vonuló pedagógusnak adományozható, aki az oktató-nevelő munkában legalább 30 évet kiemelkedően tevékenykedett.

Kati 2 Kati

A polgármester a beszédében kiemelte Mosonyi Györgyné óvodapedagógust, akitől búcsút veszünk a tanév végén. Ágiban egy fáradhatatlan, lelkes kollégát ismerhettünk meg. Munkáját a gyermekszeretet, a gyermekekről való gondoskodás jellemezte.

Óvodásait az ének, a mese, a bábozás, az origami és a társasjáték szeretetére nevelte. Segítette, mentorálta a fiatalabb kollégákat.  Hosszú éveken át vezette az énekkart. A gyermekjáték és néptánc területén is eredményes munkát végzett, éveken át magas színvonalon vezette a Bóbita tehetségműhelyt az intézményben.

Köszönjük a 40 év alatt végzett lelkiismeretes, odaadó munkáját!

Kívánunk neki jó egészségben eltöltött, nyugodt, békés, örömteli nyugdíjas éveket!

Ági képe Ági 2

Az ünnepségen Cseréné Marczal Zsuzsanna óvodavezető szép beszédében értékelte a kollégáinak az  odaadó, egész tanévet átható munkáját.

Az idei pedagógusnapi ünnepség megtiszteltetés annak emlékére is, hogy Magyarországon 1828május 27-én, pontosan 190 éve nyitotta meg kapuját az első óvoda Brunszvik Teréz jóvoltából, a budai Krisztinavárosban. A perkátai óvoda pedig ebben az évben, augusztus 27-én lesz 140 éves.

Az ünnepi vacsora előtt egy képes összefoglalót vetítettünk a vendégeknek a 2017/18-as tanév, színes óvodai programjairól.

A Perkátai Általános Művelődési Központ vezetősége nevében minden munkatársunknak kívánunk nagyon jó egészséget, kitartást és további sikeres munkát, valamint a nyári szabadságok alatt kellemes pihenést, és tartalmas kikapcsolódást!

A Perkátai ÁMK képviseletében:

Lászlóné Szabó Edit

Zsuzsa képes összefoglaló

 

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.