2018. július 30. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

 

Áramszünet értesítő

 

Folyamatos fejlesztést hajtunk végre hálózatunkon. A munkák biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen az áramszünet. A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértését!

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy hálózaton végzett gallyazások miatt  2018. augusztus 23-án 8 órától várhatóan 16 óráig

Perkáta: Vörösmarty utca, Zrínyi utca 17-23., 16-56., Bajcsy Zs. utca 1-107-, 2-118., Babits utca 39. sz., Liszt F. utca területén áramszünet lesz.

Lépjen be online ügyfélszolgálatunkra (www.eon.hu/ugyintezes), ahol az Üzemszünetek menüpontban tájékozódhat a tervezett üzemszünetekről, valamint ugyanitt e-mail-es tájékoztatást is kérhet az Ön fogyasztási helyét érintő tervezett áramszünetekről.

 

Figyelem!

Áramszünet-információ!

Kérjük, hogy aggregátort (áramfejlesztőt) csak bejelentést követően használjon a meghirdetett időszakban áramszünet esetén!

Amennyiben rendelkezik aggregátorral és azt használni szeretné az áramszünet ideje alatt, kérjük azt jelentse be (telefonon vagy írásban), az áramszünet előtt 5 munkanappal ügyfélszolgálatunkon, ahol részletes tájékoztatást kap a használat feltételeiről is.

Gallyazással kapcsolatos tájékoztató!

Kérjük, hogy biztonsága érdekében előzetesen jelentse be a gallyazás, egyéb szerelési munkák tervezett idöpontját írásban az címen, hogy az érintett vezetékszakaszokat a munka megkezdése előtt feszültség mentesíthessük. A bejelentés elmulasztásából és a feszültségmentesítés elmaradásából adódó esetleges balesetekért, károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

Biztonság mindenek előtt!

Előfordult már, hogy az ingatlanán lévő faágai elérték a villamos vezetéket? Esetleg levágta azt? Nagyon fontos tudnia, hogy az Ön biztonsága érdekében a most meghirdetett áramszünet esetén gallyazási, vagy egyéb szerelési munkát sem szabad végezni. Kérjük, hogy az ilyen jellegű munkák időpontját előzetesen jelezze az aramhalozat@eon.hu címen.

Üzemzavari hibaelhárítás esetén minden perc számít!

Kérjük, hogy ne szereljenek az oszlopra, illetve ne tároljanak a közelükben feljutást akadályozó, vagy a szekrény megközelítését nehezítő, veszélyeztető eszközöket (pl. álkamera, virágtartó, reklám vagy egyéb táblát), gyúlékony dolgokat (pl. levágott száraz ágakat,lekaszált füvet). A hálózat közelébe ültetett fák, bokrok is akadályt Jelenthetnek a hibaelhárítás során.

Köszönjük, ha segítik a munkánkat a fentiek betartásával.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt.

7602 Pécs, Pf. 85

eon.hu

aramhalozat@eon.hu

06 52/512 40     

0630/20/70/45 99 600

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.