2018. augusztus 13. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

15 éves a Perkátai Polgárőrség

 

Augusztus 11-én nagyszabású ünnepség keretében ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját a Perkátai Polgárőrség. A tavalyi évben az Év polgárőr egyesülete országos elismerést is elnyert egyesület 30 fős tagságát, a hozzátartozókat és a támogatókat hívta meg a Faluházba szervezett jelentős eseményre.

Köszöntőt mondott Horváth István, a Perkátai Polgárőrség elnöke, Cseh István, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Mák Attila adonyi rendőrőrs parancsnok, illetve önkormányzatunk nevében a település közbiztonsága érdekében végzett tevékenységét megköszöntem a Perkátai Polgárőrség jelenlegi és volt tagjainak.

Az ünnepség keretében Cseh István megyei polgárőr vezető a perkátai egyesületnek tárgyjutalmat adott át az évforduló kapcsán, illetve három perkátai polgárőrnek, Aszlajov Árpádnak, Klics Mihálynak és László Klaudiának megyei kitüntetést adott át. A Perkátai Polgárőrség vezetői a helyi tagságból 15 éves, 10 éves és 5 éves törzsgárda oklevelet nyújtottak át, illetve minden tagot és támogatót, segítőt külön köszöntöttek.

A rendezvényen felléptek a Népművészeti Foglalkozás néptáncosai és Per-verz Dance perkátai tánccsoport is, akiknek polgárőr tagjai is vannak, illetve Farkas-Tóth Ágnes jóvoltából egy közel 1 négyzetméteres torta köszöntötte a 15 éves egyesületet. A Perkáta Polgárőrség közel 10 éve testvéregyesületté fogadta a rácalmási Szent György polgárőr egyesületet, akik szintén ajándékokkal és tortával készültek a jeles eseményre.

A rendezvényen a helyi egyesület vacsorával és Horváth Gábor jóvoltából diszkóval kedveskedett a meghívottaknak.

 

Perkáta, 2018. augusztus 13.

 

Somogyi Balázs

image1 (7)

 

kategóriák: Egyéb

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.