2018. szeptember 7. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Közlemény közétkeztetéssel kapcsolatban

             Tegnap este bejelentés alapján értesültem arról, hogy Perkáta Nagyközség Önkormányzata által megrendelt közétkeztetési szolgáltatás keretén belül állítólag a 2018. szeptember 4-i ebéd során tálalt étel hibás volt, konkrétan kukacok voltak benne. Önkormányzatunk a közétkeztetést a legérzékenyebb perkátai csoportok számára biztosítja, az óvodás és iskolás gyermekek számára, illetve szociális étkeztetés formájában az idősek, hátrányos helyzetűek számára, így senkinek sincs joga az étellel ilyen hibákat elkövetni. Már tegnap éjjel a közétkeztetést biztosító vállalkozás képviselőjét megkerestem és kivizsgálást kértem tőle.

A vizsgálatot viszont az összes közétkeztetéssel foglalkozó intézményre kiterjesztjük, ezért ma reggel az önkormányzat által fenntartott intézmények, a Perkátai ÁMK és a Perkátai Szociális Központ vezetőit utasítottam a teljes körű vizsgálat lefolytatására, illetve partnerintézményként, a KLIK által fenntartott Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola és AMI intézményvezetőjét pedig felkértem a minden iskolai osztályt érintő vizsgálatra. Emellett a szükséges hatósági bejelentéseket is megtettük.

A vizsgálat eredményéről tájékoztatjuk a szülőket és az érintetteket, illetve a legszigorúbban fogunk eljárni a szolgáltatóval szemben, amennyiben a vizsgálat hibát talál a szolgáltatásban.

Perkáta, 2018. szeptember 7.

Somogyi Balázs

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.