2019. január 2. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Közvilágítási hibák bejelentése

Számos alkalommal jelzik nekünk a lakosok a közvilágítás egyedi problémáit, amikor egy világítótest kiég, illetve azt is, hogy lassan oldódnak meg az adott problémák.
Kérjük a lakosokat, hogy a minél gyorsabb problémaelhárítás érdekében telefonon is jelentsék be a környezetükben észlelt hibákat az EOn ingyenes hibabejelentő vonalán, a 06-80/20-50-20-as számon, azon belül pedig a protokollszöveg után a 4-es gombot, a szekszárdi körzet számát nyomva. Tapasztalataink szerint több ügyfél ugyanazon problémával kapcsolatos bejelentése meggyorsítja az ügyet, mivel a bejelentéskor jelzik azt, hogy történt már más bejelentés a probléma ügyében. A rendszerszintű problémákat, amelyek egy utcát vagy településrészt érintenek, azok általában gyorsan (napokon belül) megoldódnak, de kérjük, hogy az egyes lámpatest problémák miatt is alkalmazzák ezt a módszert.
Nagy segítség lenne számunkra, hogy az EOn hibabejelentője mellett a Faluüzemeltetésnek is jeleznék az észlelt közvilágítási hibákat a 06-25/507-512-es telefonszámon. Köszönjük az együttműködésüket!

Perkáta, 2019. január 2.

Somogyi Balázs

image1

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.