2019. február 18. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

A Magyar Népművelők Egyesülete által, immár 13. alkalommal elindított, országos - „Kultúrházak éjjel-nappal”- eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a településük kulturális sokszínűségnek. A 2019. év „Mindennap értéket adunk” szlogennel hívják fel a figyelmet a helyben lévő kulturális értékekre, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.

Perkátán, az intézmények és a civil szervezetek bevonásával részesei voltunk az országos rendezvénysorozatnak. Könyvbemutatóval nyitottuk meg a kulturális hetet. Állandó és időszaki kiállításra hívtuk az érdeklődőket, s természetesen nem maradhattak el a gyermekek körében megrendezett telet űző vigasságok sem.  A farsang jegyében fánkversenyt hirdettünk, amelynek részletes kiírása a honlapunkon olvasható.

Február 15-én az érdeklődők részt vettek a Helytörténeti és Technikatörténeti Kiállítás tematikus túráján. Az általános iskolások is nagy számban vettek részt a programon, amelynek végén hely -és technikatörténeti totót töltöttek ki. A látvány élménye, és a tárlatvezető által hallott érdekességek nyomán remek válaszok születtek.

1 2 3 4

Február a farsangi készülődés időszaka. A gyerekek apraja-nagyja nagy izgalommal készült a farsangi bálra.

 

Az óvodában február 15-én került sor a vigasságra.

óvi

Szintén február 15-én, a Baba-mama klubban is nagy volt az izgalom. Ötletes és kedves jelmezekben érkeztek a kisdedek. Hatalmas lufi-bulit csaptak, táncoltak és játszottak. Örömmel majszolták a gyerekek a szülők által készített édességeket. Köszönjük a Kisboldogasszony Alapítvány támogatását! Volt nagy öröm, amikor előkerült a sok Kinder tojás, csoki és gyümölcs.

(Bogóné Plasek Krisztina és Illés Eszter)

Baba klub

Összeállítás: Lászlóné Szabó Edit

 

kategóriák: Ajánló, Beszámoló, Egyéb

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.