2019. február 1. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Szemétszállítási hírek

A héten a szemétszállításhoz kapcsolódó levél érkezett meg minden ingatlantulajdonoshoz. Ebben benne van a kukákra kihelyezendő, a 2019-es szállítást igazoló matrica, amelyet február 1-jétől kérnek kihelyezni, azaz a jövő hét csütörtöki szállításnál már szükséges. A matricákkal kapcsolatban tavaly is sok olyan probléma volt, hogy lelopták az kukáról, nyilván olyan céllal, hogy valaki a saját kukájára rátegye, miközben nincs előfizetése. Ezért a szolgáltató is azt ajánlotta, hogy a felragasztás után minimális jelzéseket tegyen rá az előfizető, vagy sértse meg a matricát, de csak annyira, hogy az még teljesen felismerhető legyen, így megnehezítve a matricalopók dolgát.

A levélben egy csak a perkátai szállítási időpontokat tartalmazó naptár is volt, és természetesen a szelektív és a zöld hulladék fajtáinak felsorolása. Ebből látszik, hogy tegnaphoz két hétre, Bálint-napon lesz a következő szelektív (sárga fedelű) edényzet szállítási időpontja, míg a zöld hulladéké a Költészet napján, április 11-én.

 

Perkáta, 2019. február 1.

 

Somogyi Balázs

 

image1

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.