2019. március 7. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Szavazzanak Barbarára!

A megyei hírlapoknál 2019. február 18-án vette kezdetét a Tündérszépek elnevezésű szépségverseny, amely során a 13 megye legszebb hölgyeit keresik. A versenyre a megyei hírlapoknál lehet nevezni, s a legjobb 30 lányt válogatják be a megyei fordulóba.
Perkátáról a 19 éves Singlár Barbara nevezett a megmérettetésre. A fiatal lányt a sógornője és szülei győzködték arról, hogy induljon a versenyen, s ő végül beadta a derekát.
- Legfőképpen a családom és a párom támogat. Szerettem volna meg mérettetni magam ebben a versenyben. Hajtott a kíváncsiság, hogy meddig juthatok – árulta el Barbi.
A benevező lányokról a Fejér Megyei Hírlap kiváló fotósai készítenek képeket a versenyhez, ám Barbarának nem ez volt az első porfóliója. Korábban már részt vett fotózáson, amit ma úgy idéz fel, hogy nagyon izgult, de az ott készült képeket szívesen nézi vissza.
A portfólió fotózás után nagy örömmel vette tudomásul, hogy tovább jutott a versenyen, s szavazni lehet rá a feol.hu oldalán.
Arra a kérdésre, hogy miért éri meg jelentkezni egy szépségversenyre azt feleli, hogy valamelyest már most nőtt az önbizalma, továbbá részt vehetett egy remek fotózáson, ahol sok segítőkész, barátságos emberrel találkozott.
- Bárkinek, aki meg szeretné mérettetni magát szívből ajánlom az ilyen versenyeket, nagyon jó élmény – egészíti ki nyilatkozatát.
Barbara célja, hogy tovább jusson a következő fordulóba. Ehhez pozitív értékelésekre van szüksége, melyet bárki adhat számára a feol.hu oldalon (link az írás alján). A Tündérszépek következő kihívására a közönség juttat tovább három lányt, a szakértő zsűri pedig egyet.
Kérünk minden kedves perkátai lakost, hogy szavazzon Singlár Barbarára 2019. március 25-ig, hogy teljesüljön az álma, és tovább jusson a versenyen!

Horváth Dóri

53092864_382663239198344_4722977211001339904_n

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.