• Pünkösdi adományosztás

  Pünkösdi adományosztás Virág Györgyné alapítványi kuratóriumi elnök tájékoztatása szerint Katolikus egyházközség Kisboldogasszony Alapítványa és Karitász csoportja élelmiszercsomagot adott 80 rászorulónak vagy családnak ma délelőtt a templomnál, ezzel is próbálva segíteni...

 • Huaxiang adományának második része

  Tegnap délután érkezett meg Huaxiang adományának második része, amely a higanyos lázmérőket és fertőtlenítőt tartalmazza. Nagyon köszönjük kínai barátainknak az adományt! Ahogy jeleztem több alkalommal a higanyos lázmérőket perkátai családoknak fogjuk adni. Míg a fertőtlenítő...

 • Méz felajánlás

  A járványhelyzetben történt szervezési kérdésekben ezen a héten már újra megnyitottak az óvodák országszerte, így a perkátai óvoda is, ahová a héten minden nap nagyságrendileg 50 gyermeket hoztak a szüleik. A nyitás okán Cruceru Emilian Mircea perkátai méhész – aki már nem...

 • Meghívó – “Trianon 100″

  Meghívó A Perkátai Általános Művelődési Központ által, a Trianoni Békediktátum aláírásának 100 éves évfordulójára megrendezett szabadtéri megemlékezésre és a “Trianon 100″ című kiállítás megnyitójára. Helyszín: a Győry Kastély előparkja, 2020. június 4....

 • Közlemény – Nemzeti Összetartozás Napja

  Közlemény – Nemzeti Összetartozás Napja A Perkátai Általános Művelődési Központ és a 42. Állomás! Kulturális Egyesület szervezésében 2020. június 4-én 16 óra 30 perckor, a Győry-kastély kertjében emlékeznek meg a trianon békeszerződés aláírásának 100. évfordulójára. A...

2019. március 7. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Szavazzanak Barbarára!

A megyei hírlapoknál 2019. február 18-án vette kezdetét a Tündérszépek elnevezésű szépségverseny, amely során a 13 megye legszebb hölgyeit keresik. A versenyre a megyei hírlapoknál lehet nevezni, s a legjobb 30 lányt válogatják be a megyei fordulóba.
Perkátáról a 19 éves Singlár Barbara nevezett a megmérettetésre. A fiatal lányt a sógornője és szülei győzködték arról, hogy induljon a versenyen, s ő végül beadta a derekát.
- Legfőképpen a családom és a párom támogat. Szerettem volna meg mérettetni magam ebben a versenyben. Hajtott a kíváncsiság, hogy meddig juthatok – árulta el Barbi.
A benevező lányokról a Fejér Megyei Hírlap kiváló fotósai készítenek képeket a versenyhez, ám Barbarának nem ez volt az első porfóliója. Korábban már részt vett fotózáson, amit ma úgy idéz fel, hogy nagyon izgult, de az ott készült képeket szívesen nézi vissza.
A portfólió fotózás után nagy örömmel vette tudomásul, hogy tovább jutott a versenyen, s szavazni lehet rá a feol.hu oldalán.
Arra a kérdésre, hogy miért éri meg jelentkezni egy szépségversenyre azt feleli, hogy valamelyest már most nőtt az önbizalma, továbbá részt vehetett egy remek fotózáson, ahol sok segítőkész, barátságos emberrel találkozott.
- Bárkinek, aki meg szeretné mérettetni magát szívből ajánlom az ilyen versenyeket, nagyon jó élmény – egészíti ki nyilatkozatát.
Barbara célja, hogy tovább jusson a következő fordulóba. Ehhez pozitív értékelésekre van szüksége, melyet bárki adhat számára a feol.hu oldalon (link az írás alján). A Tündérszépek következő kihívására a közönség juttat tovább három lányt, a szakértő zsűri pedig egyet.
Kérünk minden kedves perkátai lakost, hogy szavazzon Singlár Barbarára 2019. március 25-ig, hogy teljesüljön az álma, és tovább jusson a versenyen!

Horváth Dóri

53092864_382663239198344_4722977211001339904_n

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.