• Tűzeset az Árpád utcában

  Tűzeset az Árpád utcában  Tegnap dél körül hatalmas füst szállt fel az Árpád utca környékén, majd hamarosan a Katasztrófavédelem tűzoltói is megérkeztek és hamarosan el is oltották a tüzet. A veszélyhelyzet az Árpád utca és a Petőfi Sándor utca közötti területen, az Árpád...

 • TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

  TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! Perkáta Nagyközség Önkormányzata az idei évben is csatlakozik a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! elnevezésű kezdeményezéshez. Az akció immár 8. éve valósul meg, s nagy létszámú önkéntes csatlakozik hozzá...

 • Pálinka sikerek a Pannónia Párlatversenyen

  Pálinka sikerek a Pannónia Párlatversenyen A Pannónia Pálinkakultúra Egyesület 2019. március 1-én szervezte meg a II. Pannónia Párlatverseny nyilvános zsűrizését Nagykanizsán. A megmérettetésen két perkátai pálinkafőző is indult, név szerint: Balogh Zsolt és Oláh-Rác Linda. Oláh-Rác...

 • Nemzeti ünnep Perkátán

  Nemzeti ünnep Perkátán Több alkalommal is megemlékeztek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeire településünkön 2019. március 14-én. A Szivárvány Óvoda óvodásai a délelőtt során elsétáltak Kossuth Lajos szobra elé, hogy ott letűzzek az általuk készített magyar...

 • Elhunyt Kusler József

  Elhunyt Kusler József              Hosszú, méltósággal viselt betegség következtében ma hajnalban elhunyt Kusler József, nyugalmazott tüzépvezető, volt önkormányzati képviselő. Kusler József több generáció perkátai polgárt szolgált ki építő- és fűtőanyagokkal a Dózsa...

2019. március 7. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Szavazzanak Barbarára!

A megyei hírlapoknál 2019. február 18-án vette kezdetét a Tündérszépek elnevezésű szépségverseny, amely során a 13 megye legszebb hölgyeit keresik. A versenyre a megyei hírlapoknál lehet nevezni, s a legjobb 30 lányt válogatják be a megyei fordulóba.
Perkátáról a 19 éves Singlár Barbara nevezett a megmérettetésre. A fiatal lányt a sógornője és szülei győzködték arról, hogy induljon a versenyen, s ő végül beadta a derekát.
- Legfőképpen a családom és a párom támogat. Szerettem volna meg mérettetni magam ebben a versenyben. Hajtott a kíváncsiság, hogy meddig juthatok – árulta el Barbi.
A benevező lányokról a Fejér Megyei Hírlap kiváló fotósai készítenek képeket a versenyhez, ám Barbarának nem ez volt az első porfóliója. Korábban már részt vett fotózáson, amit ma úgy idéz fel, hogy nagyon izgult, de az ott készült képeket szívesen nézi vissza.
A portfólió fotózás után nagy örömmel vette tudomásul, hogy tovább jutott a versenyen, s szavazni lehet rá a feol.hu oldalán.
Arra a kérdésre, hogy miért éri meg jelentkezni egy szépségversenyre azt feleli, hogy valamelyest már most nőtt az önbizalma, továbbá részt vehetett egy remek fotózáson, ahol sok segítőkész, barátságos emberrel találkozott.
- Bárkinek, aki meg szeretné mérettetni magát szívből ajánlom az ilyen versenyeket, nagyon jó élmény – egészíti ki nyilatkozatát.
Barbara célja, hogy tovább jusson a következő fordulóba. Ehhez pozitív értékelésekre van szüksége, melyet bárki adhat számára a feol.hu oldalon (link az írás alján). A Tündérszépek következő kihívására a közönség juttat tovább három lányt, a szakértő zsűri pedig egyet.
Kérünk minden kedves perkátai lakost, hogy szavazzon Singlár Barbarára 2019. március 25-ig, hogy teljesüljön az álma, és tovább jusson a versenyen!

Horváth Dóri

53092864_382663239198344_4722977211001339904_n

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.