• Mammográfiai szűrések Fejér megyében

  Mammográfiai szűrések Fejér megyében A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Szabadbattyánban és Kőszárhegyen élő hölgyeket. Dunaújvárosban mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot. A mammográfiás szűrőállomás...

 • Néptánc tábori részvételt nyertek a pályázaton

  Néptánc tábori részvételt nyertek a pályázaton A Hagyományok Háza 2019 tavaszán pályázatot hirdetett „Tiszta forrásból” címmel, mely során romániai vagy szlovákiai néptánc táborban való részvételt nyerhettek magyarországi, amatőr néptánc csoportok, összesen 120 fő. Erre...

 • Vastag Csaba holnapi agárdi koncertje elmarad

  Vastag Csaba holnapi agárdi koncertje elmarad Az Agárdi Popstrand honlapján és közösségi oldalán az alábbi közlemény jelent meg: Az Agárdi Popstrand Közönségének és elsősorban a hölgyek, valamint a gyermekek érdekét szem előtt tartva, az alábbi döntést hoztuk: JÚLIUS 13-ÁN...

 • Jilin tartomány delegációja látogatott Perkátára

  Jilin tartomány delegációja látogatott Perkátára A perkátai Győry-kastélyba látogatott Kínából Jilin tartomány delegációja 2019. július 9-én, kedden. A hét főből álló csoportot Dr. Kovács Zoltán, Fejér megye jegyzője, valamint Somogyi Balázs, Perkáta polgármestere, a Fejér...

 • Fejér Megyei Kormányhivatal hivatásos gondnoki képzést tart

                                                                                                                                                                                    F E L H Í V Á S  A Fejér...

2019. június 25. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Margaréta Találkozó Perkátán

Az idei évben immár 8. alkalommal szervezte meg a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre a Margaréta Találkozó elnevezésű programját. Az eseményre a Faluházban került sor, 2019. június 22-én. A késő délután kezdődő programon Beloiannisz, Dunaújváros-Dunapentele, Ercsi, Pusztaszabolcs, Ráckeresztúr és Szabadegyháza nyugdíjas klubjai jelentek meg, továbbá az Ercsi Tevékeny Nők Társasága és a Kulcsi Vidám Emberek is képviseltették magukat. Összesen, a perkátai egyesülettel együtt 92 fő gyűlt össze a rendezvény tiszteletére.

A délutánon elsőként Dr. Nagy Andrásné, a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének elnöke köszöntött mindenkit, majd Bogó Anikó alpolgármester üdvözölte a településen a vendégeket.
Ezt követően jó hangulatú műsorok kerültek bemutatásra a színpadon: a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének Rozmaring énekkara készült dalcsokorral, melyet Fórizs Antal, a Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat vezetője kísért gitárral. Utánuk az Ercsi Tevékeny Nők Társasága apáca show-al mutatkozott be közönségnek. A színpadi programokat a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre zárta, akik hastáncoltak, Fórizs Antonella vezetésével.
- Ilyenkor hívjuk vendégségbe a barátainkat Perkátára. A résztvevők mindig úgy mennek el, hogy jól érezték magukat velünk, ez egy baráti találkozó minden évben – nyilatkozott Dr. Nagy Andrásné az esemény kapcsán.
A műsorokat követően még nem volt vége az estének, ugyanis Pletser Zoltán zenész muzsikájával kezdetét vette a mulatság, ahol a jó kedvű nyugdíjasok ropták késő estig.

Horváth Dóri

A képeket Fórizs Antalné készítette.

6

9

4

3

2

nyugdíjasok

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.