• Elkészült a Szabadság téren 207 négyzetméter új járda

  Elkészült a Szabadság téren 207 négyzetméter új járda             A Táncsics Mihály utca első szakaszának aszfaltozása mellett a belügyminisztériumi önkormányzati alapfeladatok támogatása pályázatban szerepelt 207 négyzetméter járda felújítása. A projektet egy helyi...

 • Áramszünet értesítő

  Áramszünet értesítő Tájékoztatjuk, hogy 2019. november 15-én várhatóan 8 – 15:30 óráig PERKÁTA területén áramszünet lesz. A meghirdetett áramszünet oka: szolgáltatásunk minőségének javítása, oszlop csere Érintett utcák, szakaszok: Radnóti M. utca, Mária utca, Puskás...

 • Üveg a művészetben című kiállítás nyílik a Győry-kastélyban

  Szeretettel várjuk Önt és barátait 2019. október 19-én, szombaton 15.00 órára a perkátai Győry-kastély kiállítótermébe Dobrovitz Klára üvegműves és Kovácsai Gabriella üvegfestő Üveg a művészetben c. közös kiállításának ünnepélyes megnyitójára.    

 • Perkáta a legfontosabb

  Perkáta a legfontosabb              Tegnap lezajlott az önkormányzati választás Perkátán is és hajnalig húzódott a szavazatok számlálása. A polgármester választás eredménye lett meg leghamarabb, majd a képviselőké és a roma nemzetiségi önkormányzat tagjaié. Gratulálok...

 • Téglás Márton előadása

  A mai napon 17 órától Téglás Márton színész-énekes tartott egy tartalmas estet a Győry-kastélyban. Az előadó Cseh Tamás dalokat és magyar népdalokat adott elő gitár kíséretében. Perkátai ÁMK

2019. június 25. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Margaréta Találkozó Perkátán

Az idei évben immár 8. alkalommal szervezte meg a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre a Margaréta Találkozó elnevezésű programját. Az eseményre a Faluházban került sor, 2019. június 22-én. A késő délután kezdődő programon Beloiannisz, Dunaújváros-Dunapentele, Ercsi, Pusztaszabolcs, Ráckeresztúr és Szabadegyháza nyugdíjas klubjai jelentek meg, továbbá az Ercsi Tevékeny Nők Társasága és a Kulcsi Vidám Emberek is képviseltették magukat. Összesen, a perkátai egyesülettel együtt 92 fő gyűlt össze a rendezvény tiszteletére.

A délutánon elsőként Dr. Nagy Andrásné, a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének elnöke köszöntött mindenkit, majd Bogó Anikó alpolgármester üdvözölte a településen a vendégeket.
Ezt követően jó hangulatú műsorok kerültek bemutatásra a színpadon: a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének Rozmaring énekkara készült dalcsokorral, melyet Fórizs Antal, a Perkátai Roma Nemzetiségi Önkormányzat vezetője kísért gitárral. Utánuk az Ercsi Tevékeny Nők Társasága apáca show-al mutatkozott be közönségnek. A színpadi programokat a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre zárta, akik hastáncoltak, Fórizs Antonella vezetésével.
- Ilyenkor hívjuk vendégségbe a barátainkat Perkátára. A résztvevők mindig úgy mennek el, hogy jól érezték magukat velünk, ez egy baráti találkozó minden évben – nyilatkozott Dr. Nagy Andrásné az esemény kapcsán.
A műsorokat követően még nem volt vége az estének, ugyanis Pletser Zoltán zenész muzsikájával kezdetét vette a mulatság, ahol a jó kedvű nyugdíjasok ropták késő estig.

Horváth Dóri

A képeket Fórizs Antalné készítette.

6

9

4

3

2

nyugdíjasok

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.