2019. június 7. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Új helyén a fogászati rendelő

A közel múltban új helyére költözött a perkátai fogászati rendelő, s megkezdték a betegek fogadását is az ízléses, az előírásoknak megfelelő, új környezetben. Az egy Európai Uniós pályázati forrásból megépített épület kétszer nagyobb, mint az előző rendelő, esztétikailag szép, világos hely, ahol megfelelő körülmények között fogadhatják a fogászatra érkező pácienseket.
A település fogorvosa, Dr. Török Katalin 2011 óta fogadja a betegeket Perkátán. Az ő elmondása alapján az épület tervezése során fontos szempont volt, hogy az egészségügy egy helyre szerveződjön Perkátán, így a fogorvosi rendelő is az orvosihoz, valamint a Védőnői Szolgálathoz kerüljön közel.
- Szép, új, kulturált, világos épület. Igyekszünk mindent a lehető legmegfelelőbb módon kialakítani benne – nyilatkozott Dr. Török Katalin. Hozzá tette még, hogy a rendelési idő nem változik, és a szabadságolások továbbra is feltüntetésre kerülnek a település hivatalos oldalán.
A rendelő tovább fejlesztéséhez kapcsolódóan Perkáta Nagyközség Önkormányzata újabb pályázatot nyújtott be, mely során egy fogászati egység készülék beszerzését kezdeményezik a rendelő számára, hogy még komfortosabb és megfelelőbb legyen az épület.

Horváth Dóri

fogorvosi

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.