• Álláshirdetés

    Perkátai Általános Művelődési Központ                               a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Perkátai Szivárvány Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony...

  • A Magyar Kultúra Napjára emlékeztünk Perkátán!

    Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-ben született meg az a törvény, amely először mondta ki, hogy Kölcsey Ferenc Himnusza a magyar nemzet szimbóluma, s ettől az időtől fogva január 22-e a Magyar Kultúra Napja. Ezen a napon az ország számos településén,...

  • Alpolgármesteri beszámoló

    Tisztelt Lakosság!   Környezetünk védelme, ápolása messzemenőkig fontos feladatunk, hiszen ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermekeinkre egy élhető települést hagyjunk. Ebben a feladatban a fáknak kiemelt szerepe van, hiszen mind a levegő minőségére, mind a talaj állapotára,...

2019. október 2. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

A 2019. Országos Könyvtári Napok jegyében továbbra is várjuk szeretettel az érdeklődőket az alábbi programjainkra!

Október 4-ig várjuk az óvodások valamint az alsó és felső tagozatos gyermekek alkotásait a Rajzpályázatunkra, amelynek a felhívását megerősítjük!

RAJZPÁLYÁZAT

„Könyvtárak az emberért – Felelősség a Földért” Könyvbemutatót és környezetvédelmi foglalkozást tartunk az napközis  iskolások részére. Időpont: Október 2-án 15:00 órakor.

A korábban, október 3-ra kiírt programunk – Kundakker Ferencné előadásának – időpontja megváltozott! 2019. október 7-én, 13 órára várjuk az érdeklődőket a Győry-kastélyba! A köznevelési szakértő a szakmai előadásában külön témában is kitér a környezetvédelem fontosságára, és a nevelésben betöltött szerepére.

SZAKÉRTŐI PLAKÁTOktóber 4-én, a „Velünk élő természet” címmel, az Állatok világnapja alkalmából kutyabemutató részesei lehetnek az érdeklődők Vátkai Luca és Hope közreműködésben.  A programra várjuk a nagyobb gyermekeket!

2. ÁLLATOS PLAKÁT

 

Szervező: Perkátai Általános Művelődési Központ  József Attila Nagyközségi Könyvtár

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.