2019. október 1. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Idősek köszöntése Perkátán

Az Idősek Világnapja alkalmából köszöntötte a település két nyugdíjas klubjának tagjait Perkáta Nagyközség Önkormányzata, 2019. szeptember 30-án és október 1-én.
Szeptember 30-án a Nagyközségi Nyugdíjas Klubot látták vendégül a Perkátai Szociális Központ klub helyiségében. A megjelenteket először Somogyi Anna, a csoportvezetője köszöntötte, aki örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan eljöttek, hogy együtt ünnepeljenek, majd verset mondott Siba Árpádné.
Október 1-én Viczkóné Julianna köszöntötte a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének tagjait, aki megbízott vezetője az egyesületnek. Szívélyesen üdvözölte a társait, valamint Somogyi Balázs polgármestert és Bogó Anikó alpolgármestert.
Mindkét napon üdvözlő szavakat mondott Somogyi Balázs az összegyűlteknek. A polgármester beszédében köszöntötte a nyugdíjas klubokat, s elmondta, hogy a település életében sok kulturális, támogató tevékenységet végeznek, valamint kirándulásokat szerveznek. Elismerését fejezte ki az iránt, hogy új programokkal is beléptek a közösségi életbe, mint például a minden év februárjában megszervezett fánkverseny, ahol Perkáta legfinomabb fánkját keresik.
- A nyugdíjasok mindig szívesen csatlakoztak Perkáta közösségi életéhez, számíthatunk rájuk a programok kapcsán – mondta Somogyi Balázs köszöntőjében.
Elmondta még, hogy a karácsonyi csomagot mindig örömmel fogadják a szépkorúak, ahogy a nyugdíjas klubok is számíthatnak az önkormányzat támogatására.
A polgármester köszöntését követően kezdetét vette az együtt, jó hangulatban elfogyasztott ebéd, ahol lehetőség volt a beszélgetésre, nosztalgiázásra.

Horváth Dóri

P1070389

P1070392

P1070412

P1070418

P1070420

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.