2020. március 25. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Felajánlások, segítség a civilek részéről

A Perkátai ÁMK és a Hunyadi Mátyás Általános Iskola és AMI több munkatársa a múlt hét második felében maszkok készítését kezdte el. A szabást az óvodában végezték el és több magánszemély felajánlotta a segítségét, a varrásban. Hálás köszönet mind az intézményünk dolgozóinak, mind az önkéntes varrónőknek! A varrásban részt vett: Balázs Éva, Csipe Gabriella, Fehér Mihályné, Horváth Istvánné, Hosszú Lajosné, Kunné Kerekes Marianna, Mészáros Mária, Rajcsányi Lászlóné, Rácz Renáta, Sági Józsefé, Siba Árpádné, Sohonyai Ferencné, Somogyi Anna, Somogyi Józsefné, Szloboda Bianka, Tompainé Siba Renáta és Vaskó Józsefné.

A gyógyszertár részére Plézerné Timár Andrea  alapanyagot ajánlott fel, melyből kézfertőtlenítőszer készült, az orvosi rendelő részére, valamint a magánszemélyek is vásárolhatnak már belőle.

László Norbert és Pavlicsek Csaba fertőtlenítőszert készítettek, melyhez az alapanyagok zömét perkátai polgároktól szerezték be. Ebből a fertőtlenítőszerből a Perkátai Szociális Központ, a Posta, a Perkátai ÁMK intézményegységei és az Adonyi Rendőrőrs is kaptak már a héten.

Mindennemű felajánlást, segítséget ezúton is köszönünk!

Bogó Anikó

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.