2020. március 25. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Kína segítsége

Tegnap a legtöbb médium hírt adott róla, hogy egy repülőgépnyi, azaz 70 tonnányi orvosi eszköz és egészségügyi felszerelés (lélegeztetőgépek, védőruhák, kesztyűk, tesztek és maszkok) érkezett Kínából, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök és Duan Jielong, Kína Perkátán is járt budapesti nagykövete fogadott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/lelegeztetogepeket-hozott-kinabol-erkezett-ujabb-repulogep

Az országok közötti kiváló kapcsolaton és segítségnyújtáson túl, a mi kínai testvértelepülésünk, a Peking Fengtai kerületében található Huaxiang megkeresett minket Chen Zhiliu exnagyköveten, díszpolgárunkon keresztül, hogy védőeszközökkel (maszk és kesztyű) segítenék a perkátai védekezést. A szállítmány szervezésében a perkátai Pannon Flow Kft. és tagja Pavlicsek Patrik segít minket. Köszönjük, hogy mind Kína, mind Huaxing testvértelepülésünk a saját nehéz helyzete mellett gondol Magyarországra, illetve Perkátára is, nagyon hálásak vagyunk!

Duan Jielong

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.