2020. április 1. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Adománygyűjtés – adományadás

A Kisboldogasszony Alapítvány és jómagam adományozását követően többen javasolták, hogy települési koordinált adományozást szervezzünk. A szervezett adományozásnak mind az adománygyűjtés, mind a beszerzés része fontos és nehéz feladat, nem beszélve az adományok rászorultaknak átadásáról. Ezért az eddigi legjobb perkátai gyakorlatokat ötvöző rendszert hozzuk létre. Az adományokat a Perkáta Nagyközség Önkormányzata által alapított Perkátáért Közalapítvány számlaszámára kérjük, azoktól akik a veszélyhelyzet ideje alatt szeretnék segíteni a perkátai rászorult családokat. A csomagok beszerzését az alapítvány az adományokból finanszírozná, a beszerzés folyamatát pedig az önkormányzat alkalmazottai szerveznék és a szállítást is ők végeznék. A csomagok kiosztását, a rászorult családok elérését pedig az ebben legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező helyi Karitász szervezet segítené, végezné.

A Perkátáért Közalapítvány mindig a beérkezett támogatások erejéig osztana csomagokat úgy, hogy a mindig péntek reggelig megérkezett támogatásokból, a következő hét közepén osztana ki egyencsomagokat perkátai élelmiszerüzletektől megrendelve. A boltosok egy előre meghatározott áron lennének felkérve a csomagok elkészítésére, hasonlóan a Szépkorúak Karácsonyi Csomagja elmúlt években végzett gyakorlatához. Minden hét pénteken látni fogja az alapítvány és a Karitász, hogy a következő héten mennyi összeget és ezáltal mennyi csomagot tud kiosztani, ez alapján fogja szervezni a kiosztást.

Amennyiben támogatást tudnak utalni, akkor kérjük, hogy a Perkátáért Közalapítvány Budapest Banknál vezetett:

10102969-49096000-01004005

számú számlájára tegyék meg, Családok támogatása közlemény beírásával.

Köszönjük a támogatásaikat, illetve a Perkátáért Közalapítvány, a Kisboldogasszony Alapítvány és a perkátai Karitász-szervezet programban való részvételét.

Perkáta, 2020. április 1.

Somogyi Balázs

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.