2020. április 9. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Az idősek segítésében az elmúlt hetekben a közalkalmazottaink közül Szakács Lászlóné, Lászlóné Szabó Edit, Pavlicsek Nándorné, Pavlicsek Nikolett, Fórizs Csilla, Horváth Dóra, Fórizs Antalné, Karbacz Magdolna, Győrik Rozália, Cserna Anna, Dietrich Csilla, Jankovics Mihályné, Südi Melinda, Vátkai Luca, Waller Vivien, Nagy Györgyné, Berente Andrea, Kissné Böde Bernadett, Kovácsné Bogó Erika, Stumpf Eszter, Barna Tímea, Fekete Vivien, Gergely Gréta végzett feladatokat. Először a 70 éven felülieket keresték fel, második körben a 65-70 éves korosztályt és azóta a gondozó nélküli szépkorú polgároknak vásárolnak be, gyógyszert kiváltanak és ügyeket intéznek. Ők keresik fel a napokban az összes perkátai háztartást, hogy Huaxiang nagylelkű adományából átadjanak lakónként 3-3 maszkot. Intézményeinkben végzett munkájuk mellett és helyett végzik ezt a nem kockázatmentes, de nemes feladatot, köszönjük nekik. Önkéntesként Kozma László és Kulcsár Ádám lát el számos idős perkátai polgárt hetek óta, nekik is köszönjük áldozatos munkájukat.

Az idősek ellátásában résztvevő önkéntesek és közalkalmazottaink feladatainak logisztikai hátterét szervezését Jákliné Rajcsányi Rozália, Barna Tímea, a Perkátai Szociális Központ intézményvezetője és László Klaudia aljegyző végezte és végzi nagyon alaposan és minden polgárra kiterjedően. Csodálom és köszönöm az ő szervező munkájukat és az utcán szolgálatot teljesítőkét!

Maszkok átadása

kategóriák: Ajánló, Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.