2020. május 19. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

A megyei szövetség vezetőségének tagja

A Fejér Megyei Polgárőr Szövetség a vírus miatti válsághelyzetre való tekintettel távszavazás útján szervezte meg az idei évben, a megyei szövetség tisztségviselőinek megválasztását. Vezetőségi tagnak régi és új jelöltek is indultak.
A mai napon, 2020. május 19-én hozták nyilvánosságra az szavazás eredményét, melyen a megye 108 egyesülete közül 102 vett részt. Ezúton szeretnénk bejelenteni, hogy a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség vezetőségében helyet kapott 97 igen szavazattal Horváth István, a Perkátai Polgárőrség elnöke, az OPSZ Lovas Tagozatának Fejér megyei koordinátora is, megyei küldött. Horváth István a jövőben több feladatot is ellát megyei polgárőr vezetőségi tagként: a pályázati források felkutatásáért, és az egyesületek pályázásának segítéséért felelős, valamint továbbra is ellátja a lovas koordinátori teendőit, s emellett a lovas polgárőrség népszerűsítését is vállalta.

Sok sikert, kitartást kívánunk Horváth Istvánnak ehhez a megtisztelő feladathoz!
Gratulálunk!

kép

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.