2020. július 21. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Sporteszköz kiépítése és játszótér felújítása

 

Ahogy már láthatták a kastélykertben járva, illetve ahogy az általam július 6-án a kivitelezés kezdetekor írt cikk kapcsán két sporteszköz alapja elkészült, és valószínűleg a két eszköz telepítése ezen a héten megkezdődik, illetve a harmadik sporteszköz alapja is elkészül a héten. A Vidékfejlesztési Operatív Program keretében elnyert közel 7,1 millió forintos pályázatban helyi fiatalok által javasolt street workout pálya, a labdarúgást más sportággal egyesítő poolball pálya (billiárd pálya alapon történő labdajáték) és teqball asztal kerül telepítésre, illetve negyedik elemként pedig a kastélykerti játszótér felújítása történik majd meg.

A gyermekeknek és a fiataloknak szóló pályázat előfinanszírozása kapcsán a július 6-i cikkemben egy felhívást is tettem közzé, amely a 2017 decemberében 4 perkátai vállalkozás által összesen 810.000 forint támogatást gyűjtő akció folytatása. A két héttel ezelőtti felhívásra egy újabb támogatás érkezett 1.000.000 forint összeggel, mégpedig egy magát nem reklámozó felajánlótól, akiről annyit elárulok, hogy egy perkátai magánszemély vállalkozása, és ez a magánszemély a kastélykerti PÖPE által létrehozott játszótér egyik alapítója. Köszönjük a nagylelkű felajánlást és a példamutatást. Bogó Anikó a közalapítvány kuratóriumi elnöke megköszönte a támogatást, és megkérdezte a támogatót, hogy mivel a projektösszeg majd megfordul, csak előfinanszírozás szükséges, akkor mi a célja a támogatónak. A válasza az volt, hogy a fejlesztéshez szükséges költségek fedezésére adják, illetve a pályázati elszámolás után a játszótér további fejlesztéséhez járuljon hozzá a támogatás.

Amennyiben támogatná a kastélykerti sportfejlesztést és játszótér felújítást, akkor kérjük, hogy a Perkátáért Közalapítvány Budapest Banknál vezetett:

10102969-49096000-01004005

számú számlájára tegyék meg, Kastélykerti fejlesztés közlemény beírásával.

Köszönjük a segítségüket!

 

Perkáta, 2020. július 21.

 

image0 (1)

kategóriák: Eseménynaptár

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.