2020. szeptember 29. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Eredményes önkormányzati szociális célú tűzifapályázat

Önkormányzatunk sikeresen pályázott idén is a szociális célú tüzelőanyag pályázaton, melynek keretében 149 erdei m³ tűzifa megvásárlását biztosító, 2.838.450 forint összegű támogatást nyert el önkormányzatunk. Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan a tűzifát állami tulajdonú erdészettől kell megvásárolnunk, amelynek nagy részét a belügyminisztériumi támogatás biztosítja. Idén a pályázati támogatás 15.000 forint + ÁFA támogatást biztosít a tűzifa vásárlására köbméterenként, míg önkormányzatunk önrésze a tűzifavásárlásban 1.000 forint + ÁFA/köbméter lesz, illetve a Perkátára szállítás és igény szerint a támogatásban részesülőknek való házhozszállítás díja.
Az önkormányzatnak szükséges rendeletet alkotnia majd a szociális célú tűzifa támogatás szabályainak megalkotására, de ha ez előző évek gyakorlatát alkalmazza az önkormányzat, hogy ingatlanonként 1-1 erdei m³ szociális tűzifát adományoz, akkor a mostani támogatásból származó tűzifa, illetve a Polgármesteri Hivatal udvarán tárolt tűzifa közel 200 családnak tud segítséget adni a következő télen.

Somogyi Balázstűzifa

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.