• Önkormányzati megemlékezés nemzeti ünnepünkön

  Önkormányzati megemlékezés nemzeti ünnepünkön Az 1956. október 23-ai eseményekre való méltó megemlékezés az országos állásfoglalás kapcsán, a Covid-19 járvány miatt nagy létszámban sajnálatos módon nem tud megvalósulni. Perkáta Nagyközség Önkormányzata Pongrátz Gergely...

 • Ajándék minden perkátai újszülöttnek

  Ajándék minden perkátai újszülöttnek A perkátai Maus by Tanoda  cipőkészítő cég felajánlásából, 2020.október hónaptól minden perkátai újszülött egy pár bébi cipőt kap ajándékba! A védőnői tanácsadóban való első megjelenéskor kapják meg a cipőt a szülők, a védőnőktől....

 • Emlékezés 1956. október 23-ra

  Emlékezés 1956. október 23-ra Az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékezve gyertyagyújtást szervez 2020. október 23-án, 18 órakor a Polgári Összefogás Perkátáért Egyesület, ahová minden civil szervezetet, magánszemélyt, megemlékezőt várnak. Az eseményre a Perkátai Hunyadi...

 • Perkáta Helyi Választási Bizottság

  Perkátai Polgármesteri Hivatal Helyi Választási Iroda Cím: 2431 Perkáta, Szabadság tér 1. Tel: 06-25/507-570       Fax: 06-25/507-571 Email: hivatal@perkata.hu Honlap: www.perkata.hu M E G H Í V Ó Perkáta Helyi Választási Bizottsága 2020. október 20. napján (kedd) 16 óra 00 perckor...

 • Porcelánbaba kiállítás

  A közelmúlt “mesés” eseményeinek harmadik állomásán - Fülöp Irén online meséit és László Réka mesecím párosító játékát követően  PORCELÁNBABA KIÁLLÍTÁSSAL  lepjük meg a gyermekeket és az érdeklődő felnőtteket! A Dunaújvárosban élő Borbély Csaba gazdag...

2020. szeptember 30. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Miközben a működési engedélyezés utolsó lépései történtek, a bölcsőde környékén még a múlt hét folyamán zajlottak a munkálatok…

A Hankook Értékteremtő Önkéntes Program keretében, a 42. Álllomás! Kulturális Egyesület által elnyert 225.000.- forint támogatásból valósult meg szilárd burkolatú járda kialakítása a bölcsőde udvarán. A pályázat előkészítésében, benyújtásában Holmár Csaba és Hódos Attila kisgyermekes szülők, Hankook dolgozók vettek részt.
A járda nyomvonalának előkészítését, a terep rendezését a Faluüzemeltetés munkatársai végezték, Prétor Ferenc irányításával.
Az alapanyagok szállítását, valamint a játékudvaron elhelyezett homokozó feltöltését Szarka Péter fuvarosnak köszönhetjük, illetve a homok felajánlását intézményünknek Ősi Gábor és Németh Viktória lakosoknak.
A betonozást Kohut János kőműves szakember és kollégái végezték, akik önkéntesen ajánlották fel szakmunkájukat a bölcsődés gyermekek számára nemcsak járdaként, hanem kerekes gyermekjátékokkal való közlekedésre alkalmas felületként használható burkolat kialakításában.
A kisgyermekek mozgásigényét kielégítő és a mozgásfejlődést segítő kerekes gyermekjárművek beszerzése szintén a pályázati forrásból történik, a helyi vállalkozású Simon Emőke kiskereskedésén keresztül.
A napokban kihelyezésre került a bölcsőde bejáratát jelző falfelirat, melyet Kusler Dávid üzemében, a Hungipack Kft. munkatársa, Makai Kevin és kollégái gyártottak számunkra. A felirat színesre festését és felhelyezését Mészáros László festő mester végezte.
A bölcsőde logóját Szloboda Bia tervezte, mely az ő keze munkájának köszönhetően már a bölcsőde folyosójának falát díszíti.
Hálásan köszönjük a szakembereknek és a munkákban részt vevőknek, hogy önzetlen munkájukkal, felajánlásaikkal hozzájárultak intézményünkben azoknak a feltételeknek teljesüléséhez, melyek elősegítették az előírásoknak való megfelelést!

Jákliné Rajcsányi Rozália
bölcsődevezető

Járda kész 2 Bölcsi logo 2

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.