• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2021. február 26. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Maszkok átadása

A mai napon, Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviseletében Oláh István alpolgármester a perkátai intézmények számára szájmaszkokat adott át, melyek a Magyar-Kínai Kulturális Egyesület ajándékai voltak az önkormányzat számára.
Elsőként a Győry-kastély munkatársainak juttatta el az alpolgármester a csomagot, mely 300 db maszkot tartalmazott, s Lászlóné Szabó Edit vette át az intézmények képviseletében. Ezt követően a Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola és AMI számára került át adásra 1000 db maszk, ahol Horváthné Horgos Judit igazgatóhelyettes fogadta az önkormányzat által adott csomagot.
A Szivárvány Óvoda részéről Cseréné Marczal Zsuzsanna 500, a Bölcsőde részéről Jákliné Rajcsányi Rozália 300 db védőmaszkot vehetett át.
Barna Tímea, a Perkátai Szociális Központ vezetője szintén 300 db-os csomagot kapott az alpolgármestertől, s végül az orvosi rendelő dolgozói számára is átadásra került 300 szájmaszk. Az intézmények nagy örömmel vették át a kínai egyesület által biztosított maszkokat, melyeknek továbbra is nagy hasznát veszik feladataik ellátása közben.

Horváth Dóri

P1090451

P1090465

P1090467

P1090471

kategóriák: Eseménynaptár

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.