2021. május 19. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Újabb fákkal gyarapodott a kastélykert

2021. május 18-án faültetési akciót szerveztek a Győry-kastély kertjébe, mely a kastélykert rehabilitációs tervéhez igazodik. A kezdeményezésben egy kisgyermekes család, a 42. Állomás Kulturális Egyesület és a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület vettek részt, illetve Dr. Baráth Károly is csatlakozott a ténykedők köréhez. A család a két kisfiú nevében egy szilfát és egy vörös gesztenyefát, az ifjúsági egyesület pedig új hagyományt indítva az első VELED-es baba nevében ültetett még a Születés hetéhez kapcsolódva egy hársfát. A 42. Állomás Kulturális Egyesület a közelgő Magyar Természet Napjához kötődve helyezett el egy kocsányos tölgyet a kastély épületének háta mögött. Nagy segítségére volt a csapatnak Szarka Péter, aki a fák helyének kiásásával támogatta az eseményt.
Mindazok, akik a kezdeményezéshez csatlakozni szeretnének Lászlóné Szabó Editet, a Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. ügyvezetőjét keressék faültetési szándékukkal!

Horváth Dóri

20210518_173919

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.