• A Magyar Kultúra Napjára emlékeztünk Perkátán!

  Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-ben született meg az a törvény, amely először mondta ki, hogy Kölcsey Ferenc Himnusza a magyar nemzet szimbóluma, s ettől az időtől fogva január 22-e a Magyar Kultúra Napja. Ezen a napon az ország számos településén,...

 • Alpolgármesteri beszámoló

  Tisztelt Lakosság!   Környezetünk védelme, ápolása messzemenőkig fontos feladatunk, hiszen ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermekeinkre egy élhető települést hagyjunk. Ebben a feladatban a fáknak kiemelt szerepe van, hiszen mind a levegő minőségére, mind a talaj állapotára,...

 • Alpolgármesteri tájékoztató

  Tisztelt Lakosság! 2022. január 12-én megtartottuk az esztendő első testületi ülését, melynek főbb döntéseiről és híreiről az alábbiakban tájékoztatom Önöket. Az egyik legfontosabb – ha nem a legfontosabb – témánk a jelenleg elérhető pályázatokban való részvétel, mely...

 • Meghívó képviselő-testületi ülésre

  MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívom Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2022. január 12-én (szerda) 18 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe Napirendi pontok: 1. Magyar Falu Program pályázatainak benyújtásával kapcsolatos...

2021. október 12. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva
2021. október 9-én egy nagyszerű előadás részesei lehettek a Győry-kastélyba látogató színházkedvelők!
A két felvonásos, szórakoztató krimi – Ördögné Ruszthi Anna rendezésében – Agatha Christie: Egérfogó c. színműve alapján készült.
A színházi társulat 2015-ben mutatta be az első előadását a közönségének. Tagjai lelkes amatőrök.
Egy -egy előadás sikeréhez mindenki hozzájárul az ötleteivel, tanácsaival, de díszlettel és jelmezzel is, vagy egy „csak” egyszerűen a jó hangulattal.
Így tudnak csapatként jól működni. A siker arra ösztönözte a társulatot, hogy a környező településeken is bemutatkozzanak.
A családjuk és a hivatásuk mellett vállalják a próbákat és a fellépéseket, s teszik mindezt ingyen, szívvel és lélekkel.
A tehetségüket, és lelkes tevékenységüket felajánlásokkal díjazzák a támogatóik, köztük a perkátai közönségünk is. Köszönjük szépen!
Az izgalmas, fordulatokban gazdag színdarabot nagy tapssal, és elismeréssel üdvözölték a vendégeink.
Gratulálunk a szereplőknek!
Örömmel várjuk a következő előadást!
Lászlóné Szabó Edit
Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Kép 5 Kép 6 Kép 7 Kép 8 Kép 9 Kép 10
kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.