• Meghívó

  Tollkollekciók és könyvkötészeti remekek rendhagyó tárlatára hívjuk az érdeklődőket 2021. november 4-én, csütörtökön, 17 órakor!  

 • Rendhagyó kiállítások Szent András havában!

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Győry-kastélyban berendezett tárlatok megnyitójára!      

 • MEGHÍVÓ

  Tisztelettel meghívom Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. október 27-én (szerda) 17 órától  az Önkormányzat hivatalának épületébe Napirendi pontok: „A természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás...

 • Meghívó – Lakossági fórum ingyenes napelemrendszerekről a Sky System Kft. szervezésében.

  Sok szeretettel meghívunk mindenkit a Sky System Kft. által megrendezett lakossági fórumra, melynek témája a 100%-osan államilag finanszírozott napelemrendszerek („Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva”). A...

 • HUMORRAL TÖLTŐDJ! STAND UP COMEDY

  Felejthetetlen, szórakoztató előadás részesei lehettek szombat délután, a kastély dísztermébe látogatók. A Stand Up Comedy Humortársulat tagja, Szép Bence nyitotta meg az előadást, majd a Karinthy-gyűrűs Maksa Zoltán lépett a színpadra. Szép Bence többször fellépett már a...

2021. október 12. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva
2021. október 9-én egy nagyszerű előadás részesei lehettek a Győry-kastélyba látogató színházkedvelők!
A két felvonásos, szórakoztató krimi – Ördögné Ruszthi Anna rendezésében – Agatha Christie: Egérfogó c. színműve alapján készült.
A színházi társulat 2015-ben mutatta be az első előadását a közönségének. Tagjai lelkes amatőrök.
Egy -egy előadás sikeréhez mindenki hozzájárul az ötleteivel, tanácsaival, de díszlettel és jelmezzel is, vagy egy „csak” egyszerűen a jó hangulattal.
Így tudnak csapatként jól működni. A siker arra ösztönözte a társulatot, hogy a környező településeken is bemutatkozzanak.
A családjuk és a hivatásuk mellett vállalják a próbákat és a fellépéseket, s teszik mindezt ingyen, szívvel és lélekkel.
A tehetségüket, és lelkes tevékenységüket felajánlásokkal díjazzák a támogatóik, köztük a perkátai közönségünk is. Köszönjük szépen!
Az izgalmas, fordulatokban gazdag színdarabot nagy tapssal, és elismeréssel üdvözölték a vendégeink.
Gratulálunk a szereplőknek!
Örömmel várjuk a következő előadást!
Lászlóné Szabó Edit
Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Kép 5 Kép 6 Kép 7 Kép 8 Kép 9 Kép 10
kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.