• Elmarad az augusztus 20-i rendezvény

  Tisztelt perkátaiak, kedves lakosság. A falu vezetése számára különösen fontos az emberi életek és értékek megőrzése, így sajnálatos módon az augusztus 20-ra meghirdetett rendezvény az időjárás előrejelzések, a várható nagy mennyiségű, hirtelen lezúduló csapadék és az erős...

 • Fogászati rendelés szünetel

  Értesítem a Tisztelt Pácienseimet, hogy a fogorvosi ellátás 2022 augusztus 19-től 26-ig szabadság miatt szünetel. Sürgős esetben helyettesít: dr. Kosztándy-Molnár Arnold Dunaújváros, Vasmű u. 10. Tel: 25/550 415 Rendelési ideje: 19-én (P): 08.00-13.00 22-én (H): 13.00-18.00 23-án...

 • Nyílt nap a Győry-kastélyban

  Tisztelt Látogatók! Augusztus 20-án nyílt napot tartunk a Győry-kastélyban. Az intézmény ezen a napon 10:00-16:00 óráig várja az érdeklődőket, mely idő alatt a kiállítások díjmentesen megtekinthetők.   Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft.  

 • Perkátai Hírek hirdetési lehetőség

  Tisztelt vállalkozók, tisztelt lakosság! A korábbi évekhez hasonlóan ismételten megnyílt a lehetőség fizetett hirdetések megjelentetésére, a Perkátai Hírek kiadványában. A hirdetések díjait továbbra sem emeltük, azonosak a 2018. évi tarifákkal. Perkátai Hírek – Hirdetési tarifák Egy...

2021. október 12. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva
2021. október 9-én egy nagyszerű előadás részesei lehettek a Győry-kastélyba látogató színházkedvelők!
A két felvonásos, szórakoztató krimi – Ördögné Ruszthi Anna rendezésében – Agatha Christie: Egérfogó c. színműve alapján készült.
A színházi társulat 2015-ben mutatta be az első előadását a közönségének. Tagjai lelkes amatőrök.
Egy -egy előadás sikeréhez mindenki hozzájárul az ötleteivel, tanácsaival, de díszlettel és jelmezzel is, vagy egy „csak” egyszerűen a jó hangulattal.
Így tudnak csapatként jól működni. A siker arra ösztönözte a társulatot, hogy a környező településeken is bemutatkozzanak.
A családjuk és a hivatásuk mellett vállalják a próbákat és a fellépéseket, s teszik mindezt ingyen, szívvel és lélekkel.
A tehetségüket, és lelkes tevékenységüket felajánlásokkal díjazzák a támogatóik, köztük a perkátai közönségünk is. Köszönjük szépen!
Az izgalmas, fordulatokban gazdag színdarabot nagy tapssal, és elismeréssel üdvözölték a vendégeink.
Gratulálunk a szereplőknek!
Örömmel várjuk a következő előadást!
Lászlóné Szabó Edit
Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Kép 5 Kép 6 Kép 7 Kép 8 Kép 9 Kép 10
kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.