• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2021. október 18. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva
Felejthetetlen, szórakoztató előadás részesei lehettek szombat délután, a kastély dísztermébe látogatók. A Stand Up Comedy Humortársulat tagja, Szép Bence nyitotta meg az előadást, majd a Karinthy-gyűrűs Maksa Zoltán lépett a színpadra.
Szép Bence többször fellépett már a Rádiókabaréban, televíziós show-műsorokban, és színpadi szórakoztató produkciókban. Bűvészként, és humoros gyermekműsoraival is ismertté vált már. Továbbá humorestek és humorista tehetségkutatók kiváló szervezője.
A jubileumhalmozó Maksa Zoltán harminc éve készít híradókat, és negyven éve van a pályán.
Mindenki számára ismert a népszerű “Maksa Híradó” a „Maksaméta” című műsora, de nagy sikert aratott a “Konyhashow” című estje, és a “Maksavízió” című televíziós műsorsorozata. Producerként is kipróbálhatta magát. Az elmúlt 40 évben számos, egyenként közel másfél órás stand up előadó estet írt meg, és játszott folyamatosan országjárásai során.
A két profi stand-up-dumás, humor-nagyágyú nem mindennapi műsorral kápráztatta el a közönségét.
A kikapcsolódni vágyó közönség több mint két órányi felhőtlen nevetésben, az előadók pedig jól megérdemelt vastapsban részesültek.
Lászlóné Szabó Edit
stup1
stup3
kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.