• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2021. november 7. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

A Sky System Kft. lakossági fórumra hívta az érdeklődőket 2021. november 5-én, a Győry-kastélyba.

Az államilag finanszírozott napelemrendszerekről adott részletes tájékoztatást Kummer Kristóf, a Kft. munkatársa. A fórumon szó esett többek közt a pályázat feltételeiről, azok elbírálásáról, a pályázat ütemeinek időpontjairól, illetve a sikeres pályázat esélyeiről.

További részletes tájékoztatás: https://skysystem.hu/oldalon.

A kastélyban szórólapok, valamint a Sky System Kft. értékesítési vezetőjének elérhetősége is rendelkezésére áll az érdeklődők számára. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft.

1. DSCF2899 2. DSCF2925

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.