• II. Mosoly és gyermeknap margójára

  A II. Mosoly és gyermeknap margójára Május utolsó hétvégéje országszerte a gyermekekről szól. Nem volt ez másként a mi kis településünkön sem. A II. mosoly és gyermeknap Perkáta Nagyközség Önkormányzata és társszervezőként a Perkátai Általános Művelődési Központ által valósulhatott...

 • Felhívás- Szúnyogok elleni védekezés

  Tisztelt Lakosság! Az alábbiakban olvashatják a Fejér Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályának felhívását a szúnyogok elleni védekezéssel kapcsolatban. Perkáta Nagyközség Önkormányzata    

 • Kiállításmegnyitó

  2023. május 31-én 17:00 órakor nyílik meg legújabb időközi kiállításunk az ASzakkör alkotásaiból. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk a Győry-kastélyba.  

 • Meghívó képviselő-testületi ülésre

  Tisztelt Lakosság! Perkáta Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testülete 2023.05.24-én 17:00 órától testületi ülést tart, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket. Perkáta Nagyközség Önkormányzata  

2021. december 7. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva
2021. november 28-án, a Győry-kastélyban ünnepi műsor keretében üdvözölték a karácsonyi ünnepkör kezdetét.
Cseréné Marczal Zsuzsanna a Perkátai ÁMK nevében köszöntötte a résztvevőket. Őt követően az adventi gyertyagyújtás hagyományait foglalta össze Lászlóné Szabó Edit könyvtáros.
Az Adonyi Szent István Általános Iskola és az Adonyi Művészeti Iskola néptáncosai – Hosnyánszki Katinka, Kátai Hanna, Bereczky Dániel és Nagy Péter – gyönyörű előadásában, két erdélyi település tánchagyományaiba nyerhettek betekintést a résztvevők.
Ezt követően a Perkátai ÁMK Szivárvány Óvoda énekkarának ünnepi műsorát hallhatták.
Fülöp Irén pedagógus szép szavalatában elhangzott, Ady Endre: Karácsonyi rege című verse.
Az ünnepi esemény zárásaként, Oláh István ügyvivő alpolgármester adventi köszöntőt mondott, és meggyújtotta az adventi koszorú első gyertyáját.
(Fotók: Szabó Balázs és Tomor Patrícia)
1-1
1-2
1-3
1-4
1-5
1-6
kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.