• Felhívás!

    Folyamatosan fogadjuk, – a tervezett időpont előtt, legkésőbb egy héttel – a kiállítási emlékeket, valamint alkotásokat! Keressenek bennünket bizalommal! Személyesen a Győry-kastélyban, a nyitvatartási időben, illetve az alábbi telefonszámon: 06-25/889-102 Kapcsolattartók: Lászlóné...

  • Hőségriadó

    Vigyázzunk magunkra, vigyázzanak egymásra! Hétfő nulla órától csütörtök éjfélig harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos. Harmadfokú hőségriasztást akkor rendelnek el, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri a 27 Celsius-fokot. Hasznos...

  • Köszönetnyilvánítás!

    Tisztelt perkátai lakosok! Köszönöm mindenkinek, aki élt alkotmányos jogával és részt vett a szavazáson. Minden képviselőtársam munkájára és együttműködésére számítok, azokéra is, akik nem engem vártak polgármesternek. Remélem, hogy a képviselőtestületi ülések továbbra...

2022. június 21. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

 

 

Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft

pályázatott hirdet

Igazgató

munkakör betöltésére

A munkavállalói jogviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony a Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (továbbiakban: Mt.) alapján.

 

Foglalkoztatás jellege:              Teljes munkaidő

 

A munkavégzés helye:             2431 Perkáta, Dózsa György utca 15/A

 

A munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

Az intézmény szakszerű és törvényes működtetése. Ellátja az intézmény szakmai és gazdasági vezetésével összefüggő feladatokat. Irányítja, összehangolja az intézmény munkáját. Ellátja az intézmény képviseletét, kapcsolatot tart a fenntartóval, más szervezetekkel. A jogszabályi előírásoknak megfelelően ellátja a beosztásával összefüggő munkáltatói jogosítványokat és a munkaköri leírás szerint a munkakörébe tartozó egyéb feladatokat.

 

Pályázati feltételek:

Felsőfokú gazdasági vagy település üzemeltetésben hasznosítható műszaki végzettség

 

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

1-3 éves hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat

 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Személyes adatokat is tartalmazó, fényképes, részletes szakmai önéletrajz, a végzettséget igazoló okiratok másolatai, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, a jelentkező nyilatkozata arról, hogy az anyagában foglalt személyes adatainak az eljárással összefüggésben történő adatkezeléséhez hozzájárul.

 

A munkakör legkorábban 2022. július 18. tölthető be

 

Jelentkezési határidő: 2022. július 10.

 

A jelentkezés benyújtásának módja:

Postai úton, a pályázatnak Perkáta Nagyközség Önkormányzata címére történő megküldésével (2431 Perkáta, Szabadág tér 1.). Elektronikus úton a hivatal@perkata.hu e-mail címen keresztül.

 

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.