2022. november 17. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Beszámolóm a képviselői munkámról.

Elöljáróban annyit, nagy örömömre szolgál, hogy a településünk választott önkormányzati képviselője lehetek!

Igaz csak a nyári időközi választások után kerültem hivatalos kapcsolatba az itteni dolgokkal, de úgy érzem hasznosan telt eddig az idő. Elsők között a településünkön „működő” bank automata helyzetével foglalkoztam, melyben nagy segítségemre volt Mosonyi-Bógó  Nikolett alpolgármester asszony.  Ezügyben a tárgyalások sikeresen haladnak, terveim szerint modernebb és ami a fő folyamatosan működő berendezés kerül a mostani helyére. De nem csak ez a feladat volt, nap, mint nap jön új helyzet, ami megoldásra vár. Az újonnan megalakuló P.E.M.E. (Perkátái Motocross Közhasznú Egyesület) elindulásában is segíthettem, persze nem egyedül. A most alakuló egyesület területhasználatával kapcsolatban tettük rendbe a helyzetet. Ezzel is segítve a motoros generációk életben tartását.

Amikor csak tehetem az üléseken részt veszek és dolgozom a lehető legjobb döntések kialakításában. Szociálisan érzékeny emberként a rászorulók segítsége számomra fontos dolog. A szociális tűzifa kérdésében is több javaslatot tettem, melyek némelyikét támogatták a képviselőtársaim is. Sajnos voltak számomra nehezebb ülések is, például mikor az étkezési díjakról és a helyi terhek mértékéről tárgyaltunk a testületben. Ezeket a fajta döntéseket elég nehéz meghozni, de ez a feladat is a miénk.

A társadalmi munka sem maradt ki feladatok közül. Örömömre szolgált, hogy segíthettem a Szabadság tér melletti játszótér néminemű felújításában a játékok és a kerítés festésében, ahová a fiam Zsiga is elkísért. Ebben az alpolgármester asszonnyal ténykedtünk.

A beszámolóm végére pedig a szépkorúakkal való kapcsolatomat említem meg. A nyugdíjasklubba látogatásomkor a jókedvű beszélgetés során sok-sok tervről hallottam az asszonyoktól. Természetesen a megvalósításban tőlem telhetően segítséget fogok nyújtani.

Köszönöm a beszámolóm elolvasását, remélem, a bizalmat megszolgálom!

 

 

-Maradok Tisztelettel: Kis József

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.