• FELHÍVÁS parlagfű elleni védekezésre

    FELHÍVÁS parlagfű elleni védekezésre   Tisztelt Ingatlantulajdonosok! Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény. 17. § (4) bekezdése ugyanis kimondja: „A földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű...

  • Kiállítás megnyitó

    Szeretettel várjuk a vendégeinket, a kikapcsolódni vágyókat a Győry-kastélyba! A jelenlegi négy állandó kiállítás mellett időszaki tárlatokkal is várjuk a látogatóinkat! Időszaki kiállítások: „PENTELEI DERŰS CSEREPEI” címmel, Kiss-Kovács Klári fazekasművész agyagcsodáinak...

  • A Magyarországi Kovácsmíves Céhről

    A Magyarországi Kovácsmíves Céhről A Céh egy többéves folyamat eredményeként jött létre 1992-ben. A kezdetek az 1980–as évek végéig nyúlnak vissza, amikor a Szabolcs-Szatmár –Bereg m.-i Népművészeti Egyesület a Népművészeti Egyesületek Szövetsége támogatásával országos...

2010. július 20. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 2010. június 3-i képviselõ- testületi ülésén 11 képviselõ (Somogyi Balázs polgármester, Tóth Ferenc, Vaskó Ferenc, Rajcsányi László, Bogóné Plasek Krisztina, Mosonyi György, Bogó Ferenc László, Ujfalusi Pál, Pavlicsek Nándor, Lehóczki Ádám, Szilasy László képviselõ-testületi tagok) volt jelen.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 11 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül Perkáta Nagyközség intézményei részére a TÁMOP-3.1.4/08/2 program keretében képzési és szaktanácsadói szolgáltatások beszerzésére kiírt egyszerû közzétételes közbeszerzési eljárás során a Suliszerviz Oktatási és Szakértõi Iroda Kft. és Suliszerviz Pedagógiai Intézet árajánlatát érvényesnek és alkalmasnak nyilvánította.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 11 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül Perkáta Nagyközség intézményei részére TÁMOP-3.1.4/08/2 program keretében képzési és szaktanácsadói szolgáltatások teljesítésére a Suliszerviz Oktatási és Szakértõi Iroda Kft. és Suliszezrviz Pedagógiai Intézet bruttó 10.440.000 Ft öszszegû árajánlatát fogadta el.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 1 igen szavazattal, 9 nem szavazattal és 1 tartózkodással az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. megbízásából a Team-Föld Mérnöki Iroda Kft. által benyújtott kérelemre a Perkáta, Dózsa Gy. utcában szakaszoló tolózár rekonstrukciós munkáihoz a tulajdonosi és a közútkezelõi hozzájárulást nem adta meg.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 11 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. megbízásából a Zeppelin Bt. által benyújtott kérelemre a meglévõ gázelosztó vezetékrõl a Perkáta, Dózsa Gy. utca 659. hrsz-ú ingatlanra leágazó fogyasztói vezeték kiépítéséhez a tulajdonosi és a közútkezelõi hozzájárulást megadta.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.