• Elmarad az augusztus 20-i rendezvény

  Tisztelt perkátaiak, kedves lakosság. A falu vezetése számára különösen fontos az emberi életek és értékek megőrzése, így sajnálatos módon az augusztus 20-ra meghirdetett rendezvény az időjárás előrejelzések, a várható nagy mennyiségű, hirtelen lezúduló csapadék és az erős...

 • Fogászati rendelés szünetel

  Értesítem a Tisztelt Pácienseimet, hogy a fogorvosi ellátás 2022 augusztus 19-től 26-ig szabadság miatt szünetel. Sürgős esetben helyettesít: dr. Kosztándy-Molnár Arnold Dunaújváros, Vasmű u. 10. Tel: 25/550 415 Rendelési ideje: 19-én (P): 08.00-13.00 22-én (H): 13.00-18.00 23-án...

 • Nyílt nap a Győry-kastélyban

  Tisztelt Látogatók! Augusztus 20-án nyílt napot tartunk a Győry-kastélyban. Az intézmény ezen a napon 10:00-16:00 óráig várja az érdeklődőket, mely idő alatt a kiállítások díjmentesen megtekinthetők.   Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft.  

 • Perkátai Hírek hirdetési lehetőség

  Tisztelt vállalkozók, tisztelt lakosság! A korábbi évekhez hasonlóan ismételten megnyílt a lehetőség fizetett hirdetések megjelentetésére, a Perkátai Hírek kiadványában. A hirdetések díjait továbbra sem emeltük, azonosak a 2018. évi tarifákkal. Perkátai Hírek – Hirdetési tarifák Egy...

2010. július 20. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 2010. június 3-i képviselõ- testületi ülésén 11 képviselõ (Somogyi Balázs polgármester, Tóth Ferenc, Vaskó Ferenc, Rajcsányi László, Bogóné Plasek Krisztina, Mosonyi György, Bogó Ferenc László, Ujfalusi Pál, Pavlicsek Nándor, Lehóczki Ádám, Szilasy László képviselõ-testületi tagok) volt jelen.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 11 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül Perkáta Nagyközség intézményei részére a TÁMOP-3.1.4/08/2 program keretében képzési és szaktanácsadói szolgáltatások beszerzésére kiírt egyszerû közzétételes közbeszerzési eljárás során a Suliszerviz Oktatási és Szakértõi Iroda Kft. és Suliszerviz Pedagógiai Intézet árajánlatát érvényesnek és alkalmasnak nyilvánította.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 11 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül Perkáta Nagyközség intézményei részére TÁMOP-3.1.4/08/2 program keretében képzési és szaktanácsadói szolgáltatások teljesítésére a Suliszerviz Oktatási és Szakértõi Iroda Kft. és Suliszezrviz Pedagógiai Intézet bruttó 10.440.000 Ft öszszegû árajánlatát fogadta el.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 1 igen szavazattal, 9 nem szavazattal és 1 tartózkodással az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. megbízásából a Team-Föld Mérnöki Iroda Kft. által benyújtott kérelemre a Perkáta, Dózsa Gy. utcában szakaszoló tolózár rekonstrukciós munkáihoz a tulajdonosi és a közútkezelõi hozzájárulást nem adta meg.

– Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselõ-testülete 11 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. megbízásából a Zeppelin Bt. által benyújtott kérelemre a meglévõ gázelosztó vezetékrõl a Perkáta, Dózsa Gy. utca 659. hrsz-ú ingatlanra leágazó fogyasztói vezeték kiépítéséhez a tulajdonosi és a közútkezelõi hozzájárulást megadta.

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.