• Meghívó

  Tollkollekciók és könyvkötészeti remekek rendhagyó tárlatára hívjuk az érdeklődőket 2021. november 4-én, csütörtökön, 17 órakor!  

 • Rendhagyó kiállítások Szent András havában!

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Győry-kastélyban berendezett tárlatok megnyitójára!      

 • MEGHÍVÓ

  Tisztelettel meghívom Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. október 27-én (szerda) 17 órától  az Önkormányzat hivatalának épületébe Napirendi pontok: „A természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás...

 • Meghívó – Lakossági fórum ingyenes napelemrendszerekről a Sky System Kft. szervezésében.

  Sok szeretettel meghívunk mindenkit a Sky System Kft. által megrendezett lakossági fórumra, melynek témája a 100%-osan államilag finanszírozott napelemrendszerek („Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva”). A...

 • HUMORRAL TÖLTŐDJ! STAND UP COMEDY

  Felejthetetlen, szórakoztató előadás részesei lehettek szombat délután, a kastély dísztermébe látogatók. A Stand Up Comedy Humortársulat tagja, Szép Bence nyitotta meg az előadást, majd a Karinthy-gyűrűs Maksa Zoltán lépett a színpadra. Szép Bence többször fellépett már a...

2010. szeptember 30. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. szeptember 15-ei képviselő-testületi ülésén 12 képviselő (Somogyi Balázs polgármester, Tóth Ferenc, Rajcsányi László, Ujfalusi Pál, Horváth Judit, Bogóné Plasek Krisztina, Mosonyi György, Lehóczki Ádám, Bógó Ferenc László, Pavlicsek Nándor, Ujfalusi Pál, Szilasy László képviselőtestületi tagok) volt jelen.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással egyetértett a Bursa Hungarica 2010. évre szóló pályázati kiírási javaslatának megtárgyalásának ötödik napirendi pontként és a Perkáta Nagyközség Önkormányzata által kiírt Informatikai eszközök beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárással kapcsolatos döntéshozatal hatodik napirendi pontként való felvételével.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a módosított napirendet az alábbiak szerint:

NAPIREND

· Polgármesteri beszámoló az aktuális eseményekről
· Beszámoló Perkáta Nagyközség Önkormányzata 2010. évi I. félévi költségvetési teljesítéséről
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata 2010. évi költségvetési rendeletének módosítása
· Tájékoztató Perkáta Nagyközség Önkormányzata vagyoni és pénzügyi helyzetéről
· Bursa Hungarica 2010. évre szóló pályázati kiírási javaslatának megtárgyalása
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata által kiírt Informatikai eszközök beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárással kapcsolatos döntéshozatal
· Egyebek

· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, 3 nem szavazattal és 4 tartózkodással úgy határozott, hogy a Baross, Rákóczi utcák mart aszfaltos felületzárásának költségeit ne tartalmazza a költségvetési rendeletmódosítás.


· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal, 6 nem szavazattal és 0 tartózkodással úgy határozott, hogy a Perkáta sportpálya egyszeri felújításának teljes költségét tartalmazza a költségvetési rendeletmódosítás.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 5 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a 2010. évi költségvetési rendelet módosítását.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 0 igen szavazattal, 8 nem szavazattal és 4 tartózkodással úgy döntött, hogy a Rendezvények, testvértelepülési kapcsolatok 2010. szeptember 15-ig teljesített kiadásairól szóló anyagot ne vegye fel napirendre a képviselő-testület.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2011. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati „A” típusú Ösztöndíjpályázatot a 2010/2011. tanév második és a 2011/2012. tanév első felére vonatkozóan.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással  a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2011. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati „B” típusú Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással a Bursa Hungarica „A” és „B” típusú Ösztöndíjpályázat megvalósítására biztosítja a 600-600 ezer Ft összegű keretet a 2011. évi költségvetés terhére.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással az Informatikai eszközök beszerzése tárgyában kiírt, hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárást eredménytelenné nyilvánította.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 8 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 4 tartózkodással Perkáta területén településközpontú sétány, díszkút létesítése, illetve köztéri játszótér és parkok felújításának műszaki ellenőrzésével a Bau-Medi-Plan Bt.-t bízta meg a kivitelezés nettó költségének 1,6 %-a + áfa összegben a fejlesztési célú kötvénykibocsátásból származó céltartalék terhére.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 9 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 3 tartózkodással a 2. hrsz-ú Önkormányzati tulajdonban lévő forgalomképtelen közterületet átminősíti a korlátozottan forgalomképes ingatlanná. A képviselő-testület a vevőül kijelölt Molnárné Vadász Ildikó számára vételi jogot biztosít azzal a feltétellel, hogy a vevő átjárási szolgalmi jogot biztosít a György Gy. utca 58. szám alatti ingatlan javára, illetve a György Gy. utca mögötti 0354.  hrsz-ú Önkormányzati út megközelíthetősége érdekében az Önkormányzat számára is.Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.