• Álláshirdetés

  Perkátai Általános Művelődési Központ                               a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Perkátai Szivárvány Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony...

 • A Magyar Kultúra Napjára emlékeztünk Perkátán!

  Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-ben született meg az a törvény, amely először mondta ki, hogy Kölcsey Ferenc Himnusza a magyar nemzet szimbóluma, s ettől az időtől fogva január 22-e a Magyar Kultúra Napja. Ezen a napon az ország számos településén,...

 • Alpolgármesteri beszámoló

  Tisztelt Lakosság!   Környezetünk védelme, ápolása messzemenőkig fontos feladatunk, hiszen ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermekeinkre egy élhető települést hagyjunk. Ebben a feladatban a fáknak kiemelt szerepe van, hiszen mind a levegő minőségére, mind a talaj állapotára,...

2011. február 15. Szerző: perkata.hu 1 hozzászólás

FELHÍVÁS

2011. április 28-án  

(csütörtökön)

lomtalanítást

szervezünk a Vertikál Zrt. közreműködésével a településen.

Felkérjük a lakosságot, hogy a háztartásokban felgyülemlett

nem veszélyes

azaz a háztartásokból származó, kiselejtezett lim-lom hulladékot lehetőség szerint szelektáltan, anyagfajtánként – a kisdarabos, szóródó hulladékokat (pl.:maradék textíliák)  lehetőség szerint összekötve vagy zsákolva – továbbá a bútorokat, a hatékonyabb helykihasználás érdekében szétszerelve helyezzék ki a házuk elé, arra a helyre, ahová az edényzeteket az ürítési napokon kihelyezik.


A kihelyezett, ép állapotban lévő elektrotechnikai hulladékok, úgymint háztartási kis-, és nagygépek, távközlési berendezések, szórakoztató elektronikai készülékek (Pl: villanyvasaló, mikrohullámú sütő, grillsütő, porszívó, hajnyíró, kenyérpirító, számológép, telefon, televízió, rádió, számítógép, stb.) elszállításra kerülnek.


A lomhulladék kihelyezésének ideje legkésőbb április 28-a CSÜTÖRTÖK reggel 6 óra.


Az autók minden utcán csak egyszer mennek végig!


Kérjük, ne rakjanak ki ipari-, mezőgazdasági tevékenység következtében keletkezett hulladékot, építési törmeléket valamint naponta képződő háztartási hulladékokat.

A lomtalanítás keretében veszélyes hulladék (akkumulátor, szárazelem, festékes doboz, növényvédőszer, gyógyszer, olajos hulladék, fénycső, állati tetemek stb…) valamint építési törmelék (pala) és gumi hulladék nem kerül elszállításra!

Polgármesteri Hivatal

(a fotó illusztráció)

Egy hozzászólás

 1. s_erevin szerint:

  Gratulálok a Vertikálnak!
  Mindazt elviszik, ami feldolgozható, kitermelhető haszonanyagot tartalmaz etc. De mindazt, amivel semmit nem tud kezdeni a lakosság, a fent említett pl. festékes dobot, vegyszeres zsák, gumi, műanyag, fénycső stb., azt egye meg vagy külön összegért hajlandók csak elszállítani? Ilyen módon semmi értelme a lomtalanításnak.
  Simon Ervin

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.