• Meghívó

  Tollkollekciók és könyvkötészeti remekek rendhagyó tárlatára hívjuk az érdeklődőket 2021. november 4-én, csütörtökön, 17 órakor!  

 • Rendhagyó kiállítások Szent András havában!

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Győry-kastélyban berendezett tárlatok megnyitójára!      

 • MEGHÍVÓ

  Tisztelettel meghívom Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. október 27-én (szerda) 17 órától  az Önkormányzat hivatalának épületébe Napirendi pontok: „A természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás...

 • Meghívó – Lakossági fórum ingyenes napelemrendszerekről a Sky System Kft. szervezésében.

  Sok szeretettel meghívunk mindenkit a Sky System Kft. által megrendezett lakossági fórumra, melynek témája a 100%-osan államilag finanszírozott napelemrendszerek („Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva”). A...

 • HUMORRAL TÖLTŐDJ! STAND UP COMEDY

  Felejthetetlen, szórakoztató előadás részesei lehettek szombat délután, a kastély dísztermébe látogatók. A Stand Up Comedy Humortársulat tagja, Szép Bence nyitotta meg az előadást, majd a Karinthy-gyűrűs Maksa Zoltán lépett a színpadra. Szép Bence többször fellépett már a...

2011. február 13. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Kígyókkal

"Kígyókkal"

2011. február 11-én 8 óra után, a tanuszoda napi 2. órájában először voltak hivatalos órán perkátai gyermekek az iváncsai tanuszodában. Elsőként az óvodások Pillangós és Macik csoportja próbálhatta ki a tanuszodát, majd a Sünis és Nyuszik csoport következett.

Mosolygós vízi-sünik

"Mosolygós vízi-sünik"

Perkáta gyermekei 6 órában, péntekenként fognak uszodai tanórán részt venni, 2 tanórában az óvodások, a következő négyben pedig az általános iskola alsós osztályai.
Az elmúlt testületi ülések alkalmával állapodott meg a perkátai és az iváncsai képviselő-testület az uszoda használatának feltételeiről. A megállapodás egyenlőre az iskolai tanév idejét foglalja magába, de mindenképp szükséges lesz újratárgyalni a feltételeket – minden kistérségi településnek -, mivel várhatóan változik a tulajdonosi, és ezáltal az üzemeltetői szerkezet.

Sziasztok

"Sziasztok!"

Tekeredik a kígyó

"Tekeredik a kígyó"

A képeket Szarka Istvánné és Németh Dóra óvónők készítették

perkata.hu

kategóriák: Ajánló, Beszámoló, Iskola

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.