• Álláshirdetés

    Perkátai Általános Művelődési Központ                               a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Perkátai Szivárvány Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony...

  • A Magyar Kultúra Napjára emlékeztünk Perkátán!

    Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-ben született meg az a törvény, amely először mondta ki, hogy Kölcsey Ferenc Himnusza a magyar nemzet szimbóluma, s ettől az időtől fogva január 22-e a Magyar Kultúra Napja. Ezen a napon az ország számos településén,...

  • Alpolgármesteri beszámoló

    Tisztelt Lakosság!   Környezetünk védelme, ápolása messzemenőkig fontos feladatunk, hiszen ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy gyermekeinkre egy élhető települést hagyjunk. Ebben a feladatban a fáknak kiemelt szerepe van, hiszen mind a levegő minőségére, mind a talaj állapotára,...

2011. február 10. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Beszámoló a 2011. január 26-i képviselő-testületi ülésről

· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. január 26-i képviselő-testületi ülésén 7 képviselő (Somogyi Balázs polgármester, dr. Tóth Ferenc, Rajcsányi László József, Bógó Ferenc László, Kovács Ferenc, Szilasy László, Ujfalusi Pál) volt jelen.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással egyetértett a Perkáta Nagyközség Önkormányzata által kibocsátott fejlesztési célú kötvény felhasználásáról szóló beszámoló megtárgyalásának első napirendi pontként való tárgyalásával.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a módosított napirendet.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással elfogadta a fejlesztési célú kötvény felhasználásáról szóló beszámolót.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással jóváhagyta a Vertikál Zrt. 2011. évre vonatkozó, a település közigazgatási területén végzett lakossági szilárd hulladékgyűjtési, szállítási és elhelyezési díjak emelésével kapcsolatos 6 %-os díjemelést.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással megtárgyalta és elfogadta a Perkáta Nagyközség Önkormányzata és Iváncsa Község Önkormányzata közötti megállapodást az Iváncsai Tanuszoda működési költségeihez való hozzájárulásra vonatkozóan.
· Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 0 tartózkodással megtárgyalta a Településrendezési terv I. számú módosításához szükséges „Előzetes szakvélemény és tájékoztatás a környezeti értékelés szükségességéről” című dokumentációt és azt elfogadja. Megállapítja, hogy nem szükséges további környezeti hatásvizsgálatot lefolytatni a rendezési terv módosításához.
 

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.