2018. december 3. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

2018. december 1-én a Győry-kastély díszterme egy magányos vidéki kúria helyszínévé változott.   A Felvonási Tünetek Színházi Műhely „Nyolc nő”-je rekedt itt a külvilágtól elzártan. 
A család a külföldről hazaérkező legidősebb lány, Susanne, hazatérését várta. Az idillt azonban sikoly törte meg.  Gyilkosság történt, és a tettest minél hamarabb ki akarták deríteni. Gyanították, hogy a gyilkos köztük van, de hogy melyikük lehetett az? A nyolc nő együtt kezdett  hozzá  az amatőr nyomozáshoz.
Nem volt könnyű dolga a közönségnek sem, mert Robert Thomas női csábítóak, titokzatosak, kiszámíthatatlanok, agyafúrtak és számítók.

Amikor már-már úgy tűnt, hogy csak egy körmönfont detektív tudna segíteni… addigra az álarcok lehullottak.

A francia drámaíró Nyolc nő című bűnügyi vígjátékában- Murzsa Kata rendezésében, és Pók László zenei kíséretében -  nyolc remek ercsi színész – Murzsa Kata, Fodorné Schmidt Judit,  Murzsa Renáta, Szalay Csilla, Mihovics Márta, Pupp Fanni, Spánitz Éva, Adolf Mónika -  játéka  garantálta a sikert.

 Lászlóné Szabó Edit 

1

2

3

4

5

6

 

kategóriák: Ajánló, Beszámoló, Egyéb

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.