2019. május 27. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Európai Uniós választások Perkátán

Tegnap Perkáta választópolgárai is szavazhattak az Európai Parlament kapcsán az Európai Unió 400 millió polgárával egyetemben. Ahogy egész Magyarországon, így Perkátán is jelentősen nőtt a részvétel az előző uniós választáshoz képest, Perkátán több másfélszeresére, igaz így is elmaradtunk az országos választókedvhez képest. Az országos eredményeket már ismerhetik, annak első két helye Perkátán is nagyrészt hasonló arányban történt, nálunk is a Fidesz-KDNP listája végzett az első helyen, a párt országos eredményét 2,5%-kal felülmúlva, kb. 54,6%-ot szerzett a kormányzó pártok listája, ami a Dunaújváros központú választókerületünkben a legmagasabb.
Köszönjük a résztvevő polgároknak, hogy leadták a szavazatukat, ezzel alakítva Perkáta, Magyarország és Európa sorsát, illetve köszönjük a szavazást lebonyolító Helyi Választási Iroda és a Szavazatszámláló Bizottságok tagjainak a munkáját!

Perkáta, 2019. május 27.

Somogyi Balázs

Fotó forrása: publicus.hu

euflag1

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.