2019. július 2. Szerző: perkata.hu Nincs hozzászólás

Rock délután a Falukemencénél

A perkátai motorosok 2019. június 29-én, szombaton szórakoztató programmal vártak minden érdeklődőt a település Falukemencéjéhez. A 18 órakor kezdődő esemény során fellépett az Animus együttes, illetve a Hangár21 is, akik megalapozták a jó hangulatot, melyet aztán a Blues Company zenekar folytatott.
- A rendezvényt úgy találtuk ki, hogy mi, motorosok szeretjük a Blues Company-t – nyilatkozott Piros László, a program egyik szervezője. – Fergeteges hangulat volt, nagyon jól éreztük magunkat.
A megvalósítást Perkáta Nagyközség Önkormányzata és egy helyi vállalkozó is támogatta, s az esemény a hajnali órákban ért véget.
A motorosok további programmal készülnek még az önkormányzat által 2019. július 6-án szervezett Kárpátia koncert napjára is, amikor a VII. Kastélykerti Motoros Napot kívánják megszervezni, a szokásos falukörrel és motoros felvonulással.

Horváth Dóri

1

4

2

3

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.