2019. szeptember 9. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

2016 óta minden év szeptemberében megszervezi Perkáta Nagyközség Önkormányzata a díszközgyűlését, ahol az előző év rendezvényétől számított civil sikereket méltatja. Az idei évben 2019. szeptember 7-én, 10 órakor került sor az eseményre. Alább olvashatják Somogyi Balázs, Perkáta polgármesterének köszöntőbeszédét, illetve a díjazottak névsorát, méltatását.

Tisztelt perkátai díjazottak, tisztelt vendégeink, tisztelt perkátai polgárok!

Perkáta Nagyközség Önkormányzata nevében nagy tisztelettel köszöntöm Önöket a legperkátaibb ünnep, a perkátai Kisboldogasszony napi búcsú szombatján. Az ünnepi szentmise, pont itt a felújított Győry-kastély dísztermében lesz, mivel a – szintén Győry-ek által emelt – katolikus templom villamos felújításon esik át. Az ünnepeknek több része van, természetesen van az örömteli része, a népünnepély, a lakodalom, a buli, a vurstli, ahogy ez volt tegnap este, meg reméljük, ha az időjárás engedi, akkor lesz ma este is. De az ünnepnek van komoly része, amely az önvizsgálat, amikor átgondoljuk, hogy mit is ünneplünk, hogyan jutottunk el ide, kiket ünneplünk vagy kikre emlékezünk. Mi is ezt tettük, amikor készültünk mára, számba vettük a tavalyi búcsú óta eltelt egy évet, illetve magunk is meglepődtünk, hogy mennyi tehetséges embert hívunk ma ide, akiknek megköszönjük, megemlítjük a tevékenységét!
Amikor ebben a teremben, ebben az épületben szólalhatok fel, mindig eszembe jut, hogy néhány évvel ezelőttig nem szólalhattam fel itt, hiszen 2015 közepéig itt a könyvtár működött, majd 2016 tavaszán került átadásra a mai épület. Ha az a pályázati eredmény, szerintem csoda nem történik meg velünk, lehet, hogy a mai napon már nem használhatnánk ezt az épületet. Lehet, hogy valaki legyintett erre a beruházásra, de közel 350 millió forintos támogatás nem minden nap érkezik Perkátára, és a közel félmilliárdos projekt nagyon takarékosan volt elég a beruházásra, amely során sok kompromisszumot kellett kötni. Számunkra a fő cél az volt, hogy megmentsük az épületet és élettel töltsük meg, ezt nagyon sok ember munkájának köszönhetően teljesítettük. Sőt a két oldalsó szárnnyal is sikerült valamit tennünk: a jobb oldali szárny tetőjét felújítottuk, és bal oldali részleges felújításra kerül, amelynek keretében a 8-ból hat lakást renoválunk egy pályázatnak köszönhetően, amiről még ejtenék pár szót. Az előbb sikerült átadnunk az orvosi rendelő új szárnyát, amellyel fizikailag egy helyre hoztuk a helyben található egészségügyi alapellátásokat: a háziorvosi ellátást, a fogászatot, a védőnői szolgálatot, a két speciális tanácsadást és a gyógyszertárt. Említettem ott, hogy mi is tudjuk, hogy a magyar és perkátai polgárok két legfontosabb igény az egészségügy és az oktatás, ezért is volt számunkra további kiemelt projekt az óvoda fejlesztése és bölcsőde kialakítása, ami fizikailag már elkészült és az indulásra vár. Aki már építkezett vagy felújított az tudja, hogy a leggondosabb tervezés mellett is jöhetnek szinte megoldhatatlan akadályok, újabb problémák. Hallottam cifrábbnál furcsább mondatokat, hogy miért csúsztunk meg. Ha kérdezte tőlem valaki, akkor eddig is elmondtam neki – nem sokan kérdezték -, hogy egyrészt a fejlesztéssel magunknak adtunk számos új feladatot, mivel az új épületszárny létezése miatt sok mutatóban a 30 évvel ezelőtt épült szárnynak is meg kellett felelni, – például az energetika területén-, ezért egy plusz pályázatot kellett benyújtanunk a régi rész részleges felújítására, amelyből tavaly külsőleg szigeteltük azt a szárnyat, és nyílászárókat cseréltünk. Ezt részben terveztük is, csak pluszfeladatot adott. A másik, sokkal hétköznapibb oka a csúszásnak a pénz volt. Amikor mi 2016-ban beadtuk a projektet, ami 2017 nyarára nyert, majd 2017 végére megterveztettük és 2018-ban megkezdődött a beruházás, aközben az árak jelentősen emelkedtek, a 2016-ban bruttó 150 millióra tervezett beruházás közel 170 millió forint lett. Ezért mi 2018-ban egy újabb pályázatot nyújtottunk be a Magyar Kormányhoz, amelynek keretében idén júliusban plusz 19 millió forintos forrást kaptunk. És még nem számoltunk az apró-cseprő néhány milliós tételekkel. Ennyire egyszerű, most már elkészültünk, már csak az utolsó pecsétet várjuk és az új szárny óvodai része elindulhat, valamint nem sokkal utána pedig a bölcsőde is. Ennyire egyszerű volt a magyarázat.
Eddig is örültünk a pályázatoknak, amelyekből felújítani, utat építeni vagy programokat szervezni lehet, de egy talán még fontosabb pályázatot sikerült nyernünk tavaly, és idén részben megvalósítanunk azt. Ennek a keretében újul meg a hat lakás, de ami fontosabb, hogy ebből tényleges segítséget tudunk adni közel 180 perkátai fiatalnak, a lelki töltete pedig még nagyobb, hiszen a fiatalok helyben tartását támogatja. Ezen EFOP-os pályázat, az „Itthon vagy Perkátán!” című projektben 18 és 35 év közötti, perkátai, dolgozó polgárokat tudunk támogatni több százezer forintos nagyságrendben. 64-en lakásvásárlási vagy felújítási támogatást kapnak, 100-an, majd a ma délutáni szerződéskötéssel újabb 12-en havi támogatást kapnak, a legnagyobb támogatást pedig tanulmányok folytatására tudjuk adni, például az önkormányzat berkein belüli hiányszakmában továbbtanulónak. Ezzel ez a 180 fiatalt, rajtuk keresztül a 180 családot tudjuk elismerni, a havi támogatásokkal részben a perkátai üzleteket segíteni, illetve még a 180 fiatalon keresztül számos programot is megvalósítani. Talán erre a pályázatra vagyunk a legbüszkébbek, hiszen ezt az országban mindössze 65 település kapta meg, és arra is, hogy a 180 fiatal között jónéhányan ülnek itt, vesznek át oklevelet, azaz ők szinte mind Perkátáért tenni akaró polgárok.
Az elmúlt időszakban szerencsém volt részt venni egy hasonló ceremónián, egy díjátadó ünnepségen. Elmondtam, hogy az a díj, amit nekem adtak át, az nem személy szerint nekem szól – nyilván nem tudták egyszerre négyezrünknek átadni -, hanem Perkáta települést, Perkáta lakosságát tüntették ki vele, Perkáta lett gazdagabb vele, a közösen végzett munkánk dicsérete, az együtt elért eredmények hivatalos elismerése. De ha elvonatkoztatok ettől, akkor be kell vallanom egy dolgot. 96 ember kapott ott elismerést a Belügyminisztériumban, és amikor adták át egy dolgon gondolkodtam. Néhány kivételtől eltekintve, mint a kisgyermek, aki megmentette a testvértét a kutyatámadásban, vagy az épületet, emberéletet mentő polgárőrök vagy a szolgálaton kívüli rendőrök, a többiek mind a munkájuk kapcsán kapták ezt. Ott éppen tűzoltók, rendőrök, bv-sek, polgármesterek, más minisztériumban más szakmabeliek, kerültek méltatásra, s végig azon gondolkoztam, hogy miért adnak azért díjat, amiért az ember fizetséget kap, hiszen az életmentőkön kívül mindenki csak a munkáját tette, nyilván a legjobb tudása szerint. Nem lekicsinylem a díjat, az elismerést, de szerintem nem azt kell díjazni, aki a munkáját végzi, hanem azt, aki a munkáján vagy a tanulmányain túl, a szabadidejében csinál olyan dolgot, amely őt építi, vagy esetleg még a településének jó hírét is viszi. Akik idejüket, energiájukat, sok esetben a pénzüket nem sajnálva végeznek egy tevékenységet, őket kell díjazni, ahogy tesszük mi ezt most 42 perkátai díjazott kapcsán. Engedjék meg, hogy most így mindenki előtt gratuláljak Önöknek és megköszönjük azt, amit Perkátáért tesznek.
A díjazások után két kiállítást is megnyitunk, e kapcsán is köszöntöm kitüntetett szeretettel a perkátai születésű Pavlicsek Istvánt, aki nemzetközi hírű tudós, de most is azt az oldalát mutatja meg, ami nem a szakmája, hanem a hobbija. Köszönöm Pista bácsinak, segítőinek Háder Zoltánnak, Bogó Anikónak, Horváth Péternek, Rajcsányi Lászlónak, Horváth Árpádnak, Pavlicsek Zsoltnak és sokaknak másoknak a kiállítás elkészítését. A második kiállítás kapcsán pedig köszönöm Lászlóné Szabó Editnek és a Perkátai Általános Művelődési Központnak, hogy csapatával együtt a népi kultúra, örökségünk egy újabb részét mutatják be a tárgyi emlékek összegyűjtésével!
Gratulálok minden díjazottnak, köszönöm a kiállítások és búcsúi programok megvalósítását, szervezését, minden perkátai polgárnak jó szórakozást kívánok a búcsúra! Köszönöm, hogy meghallgattak!

Perkáta, 2019. szeptember 6.

Somogyi Balázs

Díjazottak és méltatásuk:

Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviselő-testülete Molnárné Horváth Zsuzsanna Asszonynak, kiemelkedő és önzetlen közösségi munkája elismeréseként a Perkáta Közszolgálatáért elismerést adományozza.
Molnárné Horváth Zsuzsanna 1982. szeptember 1-én, GYES mellett 4 órában kezdett el dolgozni a művelődési házban, Perkátán. 1983. január 1-től 1989. december 31-ig a Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola gazdasági ügyintézőjeként tevékenykedett, majd 1990. január 1-jétől, sikeres felsőfokú költségvetési mérlegképes könyvelői vizsgája után a gazdaság vezetői állást töltötte be. Időközben gyermekei az általános iskola diákjai lettek, s ő aktív tagként részt vett a Szülői Munkaközösség életében is.
2009. július 1. a Perkáta-Nagykarácsony Általános Művelődési Központ gazdaságivezetője volt, majd 2011-től a Perkáta-Aba-Nagykarácsony Általános Művelődési Központ pénzügyeit is ő kezelte. 2013 szeptemberétől a Perkátai Általános Művelődési Központ gazdasági munkatársaként dolgozott, ahol mind a Művelődési Ház, mind a Szivárvány Óvoda és a József Attila Nagyközségi Könyvtár gazdasági ügyeiért felelt, továbbá számos pályázati forrás beszerzésében, gazdasági ügyintézésében részt vett. Főállása mellett Perkáta Nagyközség számos civil egyesületének könyvelését elvállalta, segítette és segíti is munkájukat a mai napig. Ezen túl aktív tagja a Perkáta-Kisbács Baráti Egyesületnek, mely a Perkáta erdélyi testvértelepülésével, Kisbáccsal való kapcsolattartásért felel, itt a titkár feladatkörét tölti be. Szintén az egyesülettel közösen évekig szervezte meg a Perkátáról Elszármazottak találkozóját, mely nagyon sok egykori perkátait csábított vissza településünkre, hogy itt töltsenek együtt egy napot.
Molnárné Horváth Zsuzsanna 1982 óta a perkátai intézmények elhivatott munkatársa volt. Kollégái munkájában alapos, igényes, határozott kollégát ismertek meg, akihez bármikor fordulhattak segítségért, s aki képes volt reggeltől akár késő estig is dolgozni, hogy mindennel elkészüljön a kitűzött határidőkre. Munkája iránt elismeréssel és tisztelettel adózunk.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete oklevelet ad át Somogyi Balázs Úrnak, Perkáta polgármesterének. A képviselő-testület nevében gratulálunk a Belügyminisztérium által adott Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetéshez!
Somogyi Balázs Perkátán él születése óta (1979. 08. 05.), az általános iskolát Perkátán végezte, majd a dunaújvárosi Rudas Közgazdasági Szakközépiskolába járt. 1997-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán folytatta tanulmányait magyar-történelem szakos bölcsész és pedagógusként. 2004-ben Pusztaszabolcson a Szabolcs Vezér Gimnázium és Szakgimnáziumban kezdett el dolgozni, magyart és történelmet tanított.
Perkátán több civil szervezet aktív tagja, a 2000-es évek elejétől a helyi Polgári Kör létrehozója, a Polgári Összefogás Perkátáért és a 42. Állomás Kulturális Egyesület oszlopos tagja.
Perkáta polgárai először 2006-ban szavaztak bizalmat Somogyi Balázsnak, azóta is a település kiváló polgármestere. A település szűkös keretei mellett, minden lehetőséget kihasználva folyamatos fejlesztéseket hajt végre a településen.
2006-tól a Fejér Megyei Önkormányzat külsős tagja, majd 2010-től képviselője. A térségben az Adonyi Többcélú Kistérségi Társulás elnöke 2011-től, illetve több térségi egyesület, alapítvány tagja.
Somogyi Balázs feleségével Perkátán él, mind a helyi mind a térség fejlesztését fontosnak tartja, igazi lokálpatrióta. Perkátán a helyi civil szervezetek közül több életében is aktív szerepet vállal, a Perkátai Sportgyesület vezetőségi tagja, aktív polgárőr a Perkátai Polgárőrségben. A testvértelepülési kapcsolatok ápolása fontos számára, az erdélyi Kisbáccsal, a francia Saint-Maximin-nel, a kínai Huaxiang-gal, mind intézményi, mind egyesületi szinten folyamatos a kapcsolattartás.
Magánemberként adományokkal támogatja a helyi civil szervezeteket. 2010 óta a perkátai Katolikus Egyházközség jegyzője.
Aktív civil életet folytat, tevékenységével Perkáta és a térség felvirágoztatásán dolgozik nap, mint nap.

Perkáta Nagyközség Önkormányzata, nyugdíjba vonulása alkalmából köszönti Fehérné Szűcs Erzsébetet.
Fehérné Szűcs Erzsébet 2003. március 3-ától dolgozott Perkáta Nagyközség Önkormányzatánál félállásban takarítói és hivatalsegédi munkakörben. Élve a jogszabályok adta lehetőséggel 40 éves munkaviszony után kérte nyugdíjazását, amely előtt holnapután, 2019. szeptember 9-én lesz az utolsó szolgálati napja. Önkormányzati rendeletünk minimális, 20 éves munkaviszonyt ír elő az adható Perkáta Közszolgálatáért oklevél kapcsán, de természetesen nagyon köszönjük áldozatos és szorgalmas munkáját és közösségépítő tevékenységét! Nyugdíjas évei kapcsán keddtől jó pihenést kívánunk!

Civil elismerések

Aszlajov Alexander Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Aszlajov Alexander, a Diákolimpián, a Diamant kupán és a Bácsvíz kupán is kiemelkedő eredményeket ért el.

Aszlajov Attila Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Aszlajov Attila a Tájékozódási Búvárúszás Országos Bajnokságán 2. helyezést ért el.

Aszlajov Dorottya Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. Aszlajov Dorottya a Tájékozódási Búvárúszás Csepel Kupáján 1. helyezést ért el.

Áldott Hanna Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. Áldott Hanna, a mezőfalvi Szabadidős Lovasversenyen, 10 év felettiek kategóriában 1. helyezést ért el.

Balogh Zsolt Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Balogh Zsolt, a Quintessence – X. Jubileumi Pálinka- és Párlatversenyen 1 arany, 3 ezüst, 5 bronz és 1 kategóriagyőztes díjat nyert el.

Balogh Zsolt Úrnak, kiemelkedő civil tevékenységéért. Balogh Zsolt a Hankook Tire Magyarország Kft. által meghirdetett Dolgozói Önkéntes Program során sikeres pályázatot nyújtott be, mellyel az általános iskola környékének megszépülését támogatta.

Czinger Jázmin Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. Czinger Jázmin, a mezőfalvi Szabadidős Lovasversenyen, 10 év felettiek kategóriában 2. helyezést ért el.

Fórizs Antal Úrnak, kiemelkedő civil tevékenységéért. Fórizs Antal a Hankook Tire Magyarország Kft. által meghirdetett Dolgozói Önkéntes Program során sikeres pályázatot nyújtott be, mellyel az ifjúsági egyesület mezítlábas ösvényének megvalósulását támogatta.

Fórizs Attila Úrnak, kiemelkedő civil tevékenységéért. Fórizs Antal a Hankook Tire Magyarország Kft. által meghirdetett Dolgozói Önkéntes Program során sikeres pályázatot nyújtott be, mellyel településen padok elhelyezését támogatta.

Héber István Kristóf Úrnak, kiemelkedő civil tevékenységéért. Héber Kristóf, a IX. Pentelei Kolbászfesztiválon, a települést képviselve 2. helyezést ért el.

Horváth István Úrnak, kiemelkedő civil tevékenységéért. Horváth Istvánt a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnöki ajándéktárgyban részesítette, továbbá a IX. Pentelei Kolbászfesztiválon, a települést képviselve elért 2. helyezésért.

Holmár Csaba Úrnak, kiemelkedő civil tevékenységéért. Holmár Csaba a Hankook Tire Magyarország Kft. által meghirdetett Dolgozói Önkéntes Program során sikeres pályázatot nyújtott be, mellyel a bölcsőde udvarának megszépítését támogatta.

Hosnyánszky Katinka Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. Hosnyánszky Katinka, a VII. Jászsági Gyermek-és Ifjúsági Szólótáncversenyen kimagasló eredményéért szólótáncosi nívódíjban és különdíjban részesült.
A Kankalin Néptánccsoport számára, kiemelkedő pályázatieredményéért. A Kankalin Néptánccsoport a Nemzeti Művelődési Intézet „Klasszikusokkal a közösségért” elnevezésű pályázaton, megyei szinten képviselte előadásával településünket. Az oklevelet átveszi Hólik Dorina és László Ádám.
László Lilla Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. László Lilla, az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny Kárpát-medencei döntőjén 7. helyezést ért el.

László Norbert Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. László Norbert, a Quintessence – X. Jubileumi Pálinka- és Párlatversenyen 4 bronz minősítést nyert el, továbbá a III. Perkátai Regionális Párlatversenyen a verseny legjobb perkátai párlatának járó díjat is haza vihette.

László Norbert Úrnak, kiemelkedő civil tevékenységéért. László Norbertet a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség „Szent László Emlékplakettel” tűntette ki.

László Réka Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. László Réka, a mezőfalvi Szabadidős Lovasversenyen, 10 év alattiak kategóriában 2. helyezést ért el.

Mészáros Zsuzsanna Úrhölgynek, kiemelkedő pályázatieredményéért. Mészáros Zsuzsanna, a Magyar Néprajzi Társaság Néprajzi Gyűjtő szakosztálya VII. Tradíció Néprajzi Gyűjtőpályázatára beadott munkája elismeréseként.

Oláh István Úr részére, kiemelkedő versenyeredményéért. Oláh István a III. Perkátai Regionális Párlatversenyen 1 ezüst és 3 bronz, illetve a IX. Táci Pálinkaversenyen 3 bronz minősítést nyert el.

Oláh-Rác Linda Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. Oláh-Rác Linda, a Pannónia Párlatversenyen 1 ezüst és 5 bronz minősítést nyert el.

Papp Ferenc Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Papp Ferenc, a Quintessence – X. Jubileumi Pálinka- és Párlatversenyen 2 arany, 1 ezüst, 1 bronz minősítést nyert el.

Pavlicsek Attila Úrnak, kiemelkedő civil tevékenységéért. Pavlicsek Attila az Egészségház új szárnyához, a Baráth házaspár emlékére domborművet készített településünk számára.

Pavlicsek Csaba Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Pavlicsek Csaba, a Quintessence – X. Jubileumi Pálinka- és Párlatversenyen 7 arany, 9 ezüst, 7 bronz és 1 champion arany minősítést nyert el.

Dr. Pavlicsek István Úrnak, kiemelkedő támogatói tevékenységéért. Dr. Pavlicsek István az általa készített világháborús makett gyűjteményt a Perkátai Általános Művelődési Központ rendelkezésére bocsátotta.

Pesei Györgyné Asszonynak, félévszázados, Perkátán eltöltött kereskedelmi tevékenységéért. Pesei Györgyné 50 éve foglalkozik kereskedelemmel településünkön, aktív tagja a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetségének.

Petrovics Gergő Úrnak, kiemelkedő civil tevékenységéért. Petrovics Gergő a Hankook Tire Magyarország Kft. által meghirdetett Dolgozói Önkéntes Program során sikeres pályázatot nyújtott be, ifjúsági egyesület mezítlábas ösvényének megvalósulását támogatta.

Rauf Beatrix Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. Rauf Beatrix, a Tour de Ring 24 megmérettetésen női Solo kategóriában 1. helyezést ért el.

Rác János Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Rác János, a Quintessence – X. Jubileumi Pálinka- és Párlatversenyen 2 bronz minősítést nyert el.

Romanoczki Kármen Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. Romanoczki Kármen, a Mol Vidi FC felnőtt női futballcsapatának tagjaként a női NB II-ben bajnoki címet nyert el.

Somogyi Béla Úrnak, kiemelkedő civil tevékenységéért. Somogyi Béla a Hankook Tire Magyarország Kft. által meghirdetett Dolgozói Önkéntes Program során sikeres pályázatot nyújtott be, mellyel a Szivárvány Óvoda udvarán új gyermekjáték elhelyezését támogatta.
Szabó Bianka Úrhölgynek, kiemelkedő civil tevékenységéért. Szabó Bianka Perkáta Nagyközség Önkormányzata közbiztonsági referenseként, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósága polgári védelmi területen, hosszú időn át nyújtott kiemelkedő tevékenységéért elismerő oklevelet vehetett át.

Szabó Bernadett Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. Szabó Bernadett, a Mol Vidi FC felnőtt női futballcsapatának tagjaként a női NB II-ben bajnoki címet nyert el.

Szabó Vanda Úrhölgynek, kiemelkedő versenyeredményéért. Szabó Vanda a sárosdi Kapa-Kupa Kapálógép Ügyességi Versenyen 1. helyezést ért el.

Szabó Tamás Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Szabó Tamás a sárosdi Kapa-Kupa Kapálógép Ügyességi Versenyen 2. helyezést ért el.

Szloboda Bianka Úrhölgynek, kiemelkedő civil tevékenységéért. Szloboda Bianka fotója bejutott a Kultúrházak éjjel-nappal kezdeményezés fotópályázatára, s kiállításra került a Magyar Népművelők Egyesületének Vándorgyűlésén.

Takács Róbert Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Takács Róbert, a XXVII. „Imre István Emlékversenyen”, díjugratás, 80-90 cm-en kategóriában 3. helyezést ért el.

Tamás Dávid Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Tamás Dávid, a Tájékozódási Búvárúszás Országos Bajnokságán egyéniben 7., csoportban 1. helyezést ért el

Tamás Péter Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Tamás Péter, a Bácsvíz Kupán eredményesen szerepelt, többek között 200 m gyors kategóriában 2. helyezést ért el.

Vátkai Zsombor Úrnak, kiemelkedő versenyeredményéért. Vátkai Zsombor a kunmadarasi Stunt Riding Országos Bajnokságon első helyezést ért el, kétszeres országos bajnok.

A Perkátai Sportegyesület Labdarúgó Szakosztálya felnőtt csapatának, kiemelkedő versenyeredményéért, a Fejér megyei II. osztály bajnokság 2. helyezéséért. A díjat átveszi Perkátai Sportegyesület labdarúgó szakosztályának vezetője, Erdős Károly.

P1060954

P1060956

P1060959

P1060961

69569154_376546473014883_507701199227584512_n

P1060983

P1060990

P1060992

P1060995

P1060997

P1060998

P1070002

P1070004

P1070005

P1070009

P1070011

P1070013

P1070015

P1070017

P1070019

P1070022

P1070024

P1070026

P1070028

P1070030

P1070032

P1070034

P1070036

P1070038

P1070042

P1070046

P1070049

P1070051

P1070053

P1070055

P1070057

P1070059

P1070060

 

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.