2019. szeptember 20. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Megyenap Velencén

A mai nap zajlik Velencén a Korzón a Megyenap, amelyhez kapcsolódóan 10 órakor a díszközgyűlésen a Korzó dísztermében került sor a megyei kitüntetések átadására. Az ünnepségen Tessely Zoltán a térség országgyűlése képviselője, dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Koszti András, Velence Város polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd ünnepélyesen itt is aláírták a júliusban kötött testvérönkormányzati szerződést Fejér megye és a székelyföldi Tusnádfürdő között.
A kitüntető címek között elsőként a Fejér megye díszpolgára címet adott át dr. Molnár Krisztián megyei elnök dr. Mikó Péternek, aki 32 éve vezeti a Fejér Megyei Ügyvédkamarát és aki most köszönt le a Megyei Választási Bizottság elnöki tisztéről, illetve id. Ocskay Gábornak, aki megteremtette a székesfehérvári jégkorongsportot és idén vonult vissza az Fehérvár AV19 csapat szakosztály-igazgatói tisztségéből. A megyei díjazottak között szerepelt Dr. Rajcsányi-Molnár Mónika, a Dunaújvárosi Egyetem rektorhelyettese és Dr. Bazsa Sándor, a Dunaújvárosi Szent Pantaleón kórház főorvosa. Díjat vehetett át Molnár István, a Magyar Közút Zrt. Fejér megyei igazgatója, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett a 62-es számú főút perkátai elkerülő szakaszának építésében.
A Megyenap a Velence Korzón egész délután zajlik Megyekorzóval, Hungarikum Kincsesládával és kulturális programokkal és a 18.30-as Honeybeast koncerttel zárul.

Perkáta, 2019. szeptember 20.

Somogyi Balázs

image1

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.