2019. szeptember 26. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Táncsics Mihály utca aszfaltozása

Ma délelőtt kezdték meg a Táncsics utca első felének (a Fehérvári utcától a Táncsics Mihály utca 43. és 45. közötti közig) aszfaltozását, a munka nagy részével végeztek, a főút felől maradt el egy kisebb szakasz, melyet október 1-én kedden fognak befejezni, a Baross Gábor utcai aszfaltozási ütemmel.  Hogy kellően megszilárduljon az út, holnap délutánig lezárásra is kerül a szakasz, erről a személyesen és az interneten is értesítettük a lakókat, illetve a szolgáltatót kértük, hogy a mai napon történő hulladékszállítást korán valósítsa meg. Az útszakasz védelmében hasonlóan több más belterületi utcához 3,5 tonnás súlykorlátozást léptetünk életbe, hiszen ezek az utak az ott lakók kiszolgálására lettek kialakítva. Kérjük ennek betartását, illetve ahogy ez számos másik utcában a lakók által jól működik, az ott lakók segítségét a betartatásban.
A Táncsics utca első szakaszának felújítása kapcsán két ott székelő/működő vállalkozás út- és bejáró építési munkálatokat rendeltek meg a kivitelezőtől, amelyet ők megrendeléssel és számlával tudnak igazolni, tájékoztatott minket mindkét vállalkozás és az utat építő kivitelező.

Perkáta, 2019. szeptember 26.

Somogyi Balázs

P1070384

P1070382

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.