2019. november 29. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Utánpótlás labdarúgás támogatása

Beszámoltam arról, hogy az utánpótlás labdarúgás kapcsán jelentős szponzori támogatást kapott a Perkáta SE. A támogató a Dunapack, illetve a támogatást Bokor Csaba, a cég dolgozója szervezte meg. A támogatási szerződést a vállalat és a Perkáta SE meg is kötötte, ennek értelmében jövő év júliusáig kap támogatást az egyesület összességében több millió forintos összegben, amelyből az utánpótlás szakemberek finanszírozása valósul meg elsősorban. Köszönjük a támogatást a Dunapacknak és Bokor Csabának.

Hetek óta így újra edzések zajlanak a Perkáta SE-nél, az U7-es és U9-es korosztályban Rafael Laura vezetésével, míg az U11-es és U13-as esetében Vaskó József irányításával. Múlt hét óta fedett helyen zajlanak a foglalkozásos, így hétfőn, november 25-én, az 1953. november 25-én Angliában aratott 6-3-as győzelmünk emlékét őrző Magyar Labdarúgás Napján is teremben edzhettek a gyermekek.

Perkáta, 2019. november 29.

Somogyi Balázs

image0

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.