2020. február 17. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Kálló Gergely lett Perkáta parlamenti képviselője

A tegnapi időközi országgyűlési választáson Kálló Gergely nyerte el nagyon magabiztosan, markáns fölénnyel a 2022-es általános választásig a választókerületünk egyéni országgyűlési képviselői mandátumát. Képviselő Úr Perkátán is – ahol 21%-os volt a részvétel – megszerezte a szavazatok többségét 49,5%-os aránnyal, míg Molnár Tibor nálunk 44%-ot kapott, a többi jelölt pedig 3% alatt maradt. Még tegnap este üzenetben gratuláltam képviselő Úrnak a győzelméhez, illetve Perkáta ügyeiben való együttműködési szándékomat is jeleztem neki és ezúton is gratulálok a győzelméhez és eredményes parlamenti munkát kívánok.
Felelősség és lehetőség egy képviselőjelölt mellett nyíltan kiállni és kampányolni. Nálunk Perkátán a két erősebb jelölt mellett nyíltan kiálltak egyes testületi tagok, ami bármilyen eredménynél is a közvetlen kapcsolat esélyét kínálta. Kálló Gergely személyében a rendszerváltás utáni (Szilasy György, Ecsődi László, L. Simon László, dr. Galambos Dénes és Pintér Tamás) 6. egyéni országgyűlési képviselőt köszönthetjük, akit szeretnék felkérni a képviselő-testületünk tagjaival tartandó hamarosan megtartott megbeszélésre, ahol közösen és részletesen bemutathatjuk Perkáta erősségeit, gyengeségeit és lehetőségeit. A helyi képviselőkkel való közvetlen kapcsolat lehetőséget adhat a település számos ügyének (Hungrana iparűzési adómegosztás, naperőműpark beruházás, utak és intézmények fejlesztései stb) támogatásában, hiszen örömmel hallottam Kálló Gergely képviselő Úr egyik első nyilatkozatát, hogy ő nem országos politikus kíván lenni a Parlamentben, hanem a helyieket és a 9 települést szeretné képviselni.

Perkáta, 2020. február 17.

Somogyi Balázs

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.