• Kreatív ajándékötletek karácsonyra! Alkossunk együtt!

    Ne hagyják ki ezt a lehetőséget! 2021. december 4-én, szombaton, délelőtt 10 órakor Adventi kézműves műhelybe hívjuk az érdeklődő felnőtteket, gyermekeket, és a családokat! A foglalkozást Zám Judit és Zám Anikó hobbiművészek vezetik. A foglalkozás ingyenes! Anyagokat és eszközöket...

  • Meghívó

    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a II. adventi hétvége alkalmából! December 5. vasárnap! A nap folyamán 14 órától vásározókkal is megtelik az előkert! Lesz: - kürtöskalács, - lángos, - amerikai minifánk, - forralt bor! Találkozhatsz kézműves árusokkal! Ott lesz az óvoda...

  • Meghívó képviselő-testületi ülésre

    Meghívó Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. december 01-jén 17 órától az Önkormányzat hivatalának épületébe.

2020. február 29. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Polgárőr közgyűlés

Tegnap este, a Faluházban tartotta éves zárszámadó ülését a Perkátai Polgárőrség, ahol a tavalyi évet értékelték több beszámolón keresztül. Horváth István egyesületi elnök elnöki beszámolóját, a gazdálkodási beszámolót, a Felügyelő Bizottság, az Etikai Bizottság beszámolója és a személyzeti beszámoló is egyhangúlag elfogadásra került. Az egyesületi közgyűlésen részt vett és felszólalt Cseh István, a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Horváth István, az Adonyi Rendőrőrs parancsnoka és Szloboda György, a megyei polgárőrség leköszönő járási koordinátora. A napirendeket követően az egyesület elnöke jutalmazta az elmúlt év két kiemelkedő tevékenységét végző polgárőrét Héber Kristófot és Kovács Krisztiánt. Az egyesület most hozott határozatával tiszteletbeli polgárőrré választotta Molnárné Horváth Zsuzsannát, az egyesület könyvelőjét, a Polgárőrség nagyfokú támogatásáért és önzetlen munkájáért. Az egyesület következő közgyűlése tisztújító közgyűlés lesz, az egyesület szokás szerint három éves időtartamra választja meg tisztségviselőit, így megválasztásra került a Jelölő Bizottság. Köszönjük a Perkátai Polgárőrség településünk közbiztonsága érdekében végzett áldozatos munkáját és a 2020-as évre is jó munkát kívánunk!

Somogyi Balázsimage0 (4) image0 (3)

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.