• FELHÍVÁS parlagfű elleni védekezésre

    FELHÍVÁS parlagfű elleni védekezésre   Tisztelt Ingatlantulajdonosok! Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény. 17. § (4) bekezdése ugyanis kimondja: „A földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű...

  • Kiállítás megnyitó

    Szeretettel várjuk a vendégeinket, a kikapcsolódni vágyókat a Győry-kastélyba! A jelenlegi négy állandó kiállítás mellett időszaki tárlatokkal is várjuk a látogatóinkat! Időszaki kiállítások: „PENTELEI DERŰS CSEREPEI” címmel, Kiss-Kovács Klári fazekasművész agyagcsodáinak...

  • A Magyarországi Kovácsmíves Céhről

    A Magyarországi Kovácsmíves Céhről A Céh egy többéves folyamat eredményeként jött létre 1992-ben. A kezdetek az 1980–as évek végéig nyúlnak vissza, amikor a Szabolcs-Szatmár –Bereg m.-i Népművészeti Egyesület a Népművészeti Egyesületek Szövetsége támogatásával országos...

2020. június 22. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Védőnői szolgálat helyi ellátási rendje Perkátán a jelenlegi járványügyi helyzetben 2020.06.22-től, visszavonásig:

- A védőnői szolgálat 2020.03.16-án meghatározott helyi ellátási rendjét visszavonjuk, helyette az alábbi ellátási rendet határozzuk meg.
- A védőnői és orvosi tanácsadások folyamatosak, előre egyeztetett időpontban lehet érkezni a tanácsadóba, szigorú higiénés szabályok szerint eljárva, folyamatos fertőtlenítés mellett.
- A kapcsolattartás a családokkal telefonon és interneten is lehetséges. (tel.:25-451-427, e-mail: vedono.perkata@inviel.hu, vedono1.perkata@invitel.hu )
- A kötelező védőoltások előre egyeztetett időpontban megtörténnek. Telefonon értesítünk mindenkit.
- Dr.Pálfi Judit Katalin gyermekorvosi tanácsadásai és Dr.Baráth Károly várandós tanácsadásai újra elérhetőek Perkátán, előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a 25-451-427-es telefonszámon.
- A tanácsadó ajtaja zárva lesz, de kopogásra, telefonos jelzésre kijövünk.

Kérjük mindenkitől a további együttműködést!

Bogóné Plasek Krisztina és Kanászné Illés Eszter védőnők

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.