2020. július 1. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

„Új játék, több móka”

A Perkátáért Közalapítvány, a Hankook Dolgozói Értékteremtő Önkéntes Program keretében egy pályázatot nyújtott be, amivel a Perkátai ÁMK új óvoda játszóparkjának bővítése volt a cél. A pályázatunkat kedvezően bírálták el, így 444 020 ft támogatásban részesült a Perkátáért Közalapítvány. Az udvar fejlesztését, a projekt megvalósítását a támogatási szerződés aláírását követően a legrövidebb határidőn belül szeretnénk megvalósítani.

Köszönöm mindazoknak, akik a projekt előkészítésében részt vettek és természetesen a Hankook Tire Magyarország Kft.-nek az új fejlesztési lehetőséget!

A Perkátai ÁMK régi óvoda udvarának fejlesztése a Magyar Falu Program keretében elnyert projektből fog megvalósulni. A játékok beszerzését elkezdtük, hogy a perkátai gyermekek minél hamarabb az új, szabványoknak megfelelő udvari játékokat használhassák.

Bogó Anikó

Perkátáért Közalapítvány

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.