2020. szeptember 16. Szerző: kastely Nincs hozzászólás

Út- és kastélyfejlesztés lehetősége Perkátán

Óriási lehetőség előtt áll Perkáta önkormányzata, miután a kormányzat céltámogatásra jelölt több általam már hosszú ideje javasolt és előkészített perkátai projektet. Lakosaink leginkább az utak állapotát kérik számon rajtunk, illetve azt kérik a mindenkori a felújítási programok élén, ezért nagyon fontos, hogy útfelújításra közel 200 milliós forintos támogatással kaphatnánk lehetőséget, ha minden feltételnek megfelelünk, amelyben szerepel a 62-es számú főút körforgalma felé vezető perkátai bekötő út felújítása, illetve a tömegközlekedési forgalmat bonyolító fontos utcáink felújítása a Dózsa György utcától a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcáig. A másik része az elvi támogatásnak a kastélyegyüttesünk teljes megújítási lehetősége, hiszen a kastély főépületének felújítása fontos eredmény ugyan, de mindenképpen a két oldalszárnnyal lenne teljes a projekt.
Az elvi támogatások kivételes esélyt adnak településünknek, amellyel mindenképpen élni kellene az önkormányzatnak, hiszen a lakosságot szolgálnák a fejlesztések, illetve a vállalkozások helyzetét is nagy mértékben segítenék. Az óriási lehetőség élővé tételéhez viszont az önkormányzatban rendet kell tenni, mivel csak nyugodt háttérrel tudunk konkrét fejlesztéseket végig vinni, illetve bármilyen munkát megvalósítani. Remélem, tudunk élni a mostani eséllyel!

Perkáta, 2020. szeptember 16.

Somogyi Balázs

Bajcsy 200916

Dózsa 200916

oldalszárny 200916

kategóriák: Ajánló

Szólj hozzá!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.