• FELHÍVÁS parlagfű elleni védekezésre

    FELHÍVÁS parlagfű elleni védekezésre   Tisztelt Ingatlantulajdonosok! Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény. 17. § (4) bekezdése ugyanis kimondja: „A földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű...

  • Kiállítás megnyitó

    Szeretettel várjuk a vendégeinket, a kikapcsolódni vágyókat a Győry-kastélyba! A jelenlegi négy állandó kiállítás mellett időszaki tárlatokkal is várjuk a látogatóinkat! Időszaki kiállítások: „PENTELEI DERŰS CSEREPEI” címmel, Kiss-Kovács Klári fazekasművész agyagcsodáinak...

  • A Magyarországi Kovácsmíves Céhről

    A Magyarországi Kovácsmíves Céhről A Céh egy többéves folyamat eredményeként jött létre 1992-ben. A kezdetek az 1980–as évek végéig nyúlnak vissza, amikor a Szabolcs-Szatmár –Bereg m.-i Népművészeti Egyesület a Népművészeti Egyesületek Szövetsége támogatásával országos...

2021. február 26. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Maszkok átadása

A mai napon, Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviseletében Oláh István alpolgármester a perkátai intézmények számára szájmaszkokat adott át, melyek a Magyar-Kínai Kulturális Egyesület ajándékai voltak az önkormányzat számára.
Elsőként a Győry-kastély munkatársainak juttatta el az alpolgármester a csomagot, mely 300 db maszkot tartalmazott, s Lászlóné Szabó Edit vette át az intézmények képviseletében. Ezt követően a Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola és AMI számára került át adásra 1000 db maszk, ahol Horváthné Horgos Judit igazgatóhelyettes fogadta az önkormányzat által adott csomagot.
A Szivárvány Óvoda részéről Cseréné Marczal Zsuzsanna 500, a Bölcsőde részéről Jákliné Rajcsányi Rozália 300 db védőmaszkot vehetett át.
Barna Tímea, a Perkátai Szociális Központ vezetője szintén 300 db-os csomagot kapott az alpolgármestertől, s végül az orvosi rendelő dolgozói számára is átadásra került 300 szájmaszk. Az intézmények nagy örömmel vették át a kínai egyesület által biztosított maszkokat, melyeknek továbbra is nagy hasznát veszik feladataik ellátása közben.

Horváth Dóri

P1090451

P1090465

P1090467

P1090471

kategóriák: Eseménynaptár

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.