• Emlékeztető az ingatlanok és közterületek tisztántartásáról

    Tisztelt Ingatlantulajdonosok, használók! Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének „A köztisztaságról és környezetvédelemről” szóló 8/2016. (III. 24.) rendelet 4 §-a szerint, az ingatlan használója köteles gondoskodni: -          a ház vagy...

 • Köszönet véradásért

  Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik 2021. július 15-én részt vettek a perkátai véradáson. A nyári meleg ellenére is, nagyon szépen teljesített Perkáta ismét! 46 fő jelentkezett véradásra, 41 fő tudott vért adni és 2 fő előszöri véradó is megjelent. Köszönöm, hogy ilyen...

 • Műsorváltozás az Agárdi Popstrand rendezvénysorozatában

  Az Agárdi Popstrand főrendezője az alábbiakról tájékoztatta az önkormányzatot: A hétvégére hidegfront, kiadós esőzés és zivatar várható, ami elsősorban a Közönség biztonságát, valamint a Popstrandon elvárt és megszokott, ideális szórakozási feltételeket veszélyeztetik,...

 • Biológiailag lebomló zsák igénylése – Komposztálható hulladék gyűjtése

  Többen keresték fel az Önkormányzatot a júniusi zöldhulladék gyűjtés időpontja előtt, hogy a Vertikál által jóváhagyott formában, biológiailag lebomló zsák beszerzési lehetőségéről érdeklődjenek. Ennek kapcsán felvettük a kapcsolatot a Vertikál Zrt. ügyfélszolgálatával...

 • Pályázatot nyert Perkáta

  A Perkátai Hírekben már beszámoltunk arról milyen pályázatokat nyújtott be Perkáta az idei évben. Nagy örömünkre ezen a héten megkaptuk a támogatói okiratot a Magyar Falu Program keretében meghirdetett, Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése címszó alatt beküldött...

2021. március 31. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Üzembe áll a bankjegykiadó automata

Tisztelt perkátai lakosok!

Településünk lakossága megközelítőleg 4000 fő, ezért jogos igényként merült fel évekkel ezelőtt egy bankjegykiadó automata kihelyezése.
Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy ez a régóta vágyott szolgáltatás a mai naptól, azaz 2021. március 31-től elérhetővé vált településünkön a falu vezetése jóvoltából.
A bankjegykiadó automata Perkáta egyik legforgalmasabb részén, az orvosi rendelő mellett kapott helyet, mivel itt az akadálymentes megközelítése is megoldott.
Az automata nem hazai banké, hanem egy bankoktól független, 2015. óta működő automata üzemeltető cég, az ATM Point Kft tulajdona.
Pénzfelvételre a nap 24 órájában lehetőségük nyílik a lakosoknak.
Az ATM-ből történő pénzfelvétel az ATM Point Kft. és Perkáta Nagyközség Önkormányzata között létrejött, 5 évre szóló szerződés határozza meg, mely szerint:
- magyar kártyatulajdonosnak a használatért sem díjat, sem költséget nem számol fel az ATM Point Kft.
- havi két alkalommal, maximum 150.000 Ft-ig történő pénzfelvételért a kártyát kibocsátó bank sem számíthat fel díjat vagy költséget – a hatályos rendeletek alapján.
- havi két alkalomnál több, vagy 150.000 Ft-ot meghaladópénzfelvételkor a kártyát kibocsátó bank csomagjában foglaltak szerinti díjat számíthat fel. – a pénzfelvétel díjairól információt saját bankjától kaphat.
Az automata meghibásodása, vagy kiürülése esetén az önkormányzat értesítendő, a 06-25-507-570-es központi telefonszámon hétfőtől péntekig 8:00-16:00-ig.
Bízunk benne, hogy ez a szolgáltatás az itt élő emberek életének könnyítését szolgálja, mindannyiunk örömére.

Perkáta Nagyközség Képviselő-testülete

Automata

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.