• FELHÍVÁS parlagfű elleni védekezésre

    FELHÍVÁS parlagfű elleni védekezésre   Tisztelt Ingatlantulajdonosok! Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény. 17. § (4) bekezdése ugyanis kimondja: „A földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű...

  • Kiállítás megnyitó

    Szeretettel várjuk a vendégeinket, a kikapcsolódni vágyókat a Győry-kastélyba! A jelenlegi négy állandó kiállítás mellett időszaki tárlatokkal is várjuk a látogatóinkat! Időszaki kiállítások: „PENTELEI DERŰS CSEREPEI” címmel, Kiss-Kovács Klári fazekasművész agyagcsodáinak...

  • A Magyarországi Kovácsmíves Céhről

    A Magyarországi Kovácsmíves Céhről A Céh egy többéves folyamat eredményeként jött létre 1992-ben. A kezdetek az 1980–as évek végéig nyúlnak vissza, amikor a Szabolcs-Szatmár –Bereg m.-i Népművészeti Egyesület a Népművészeti Egyesületek Szövetsége támogatásával országos...

2021. május 10. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva
Május 10-e a “Madarak és fák napja”
1902-ben Chernel István ornitológus szervezte meg először Magyarországon a Madarak és fák napját. Ő alapozta meg a tudományos madárkutatást Magyarországon.
A Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. szervezésében fotópályázatot hirdettünk, Perkáta élővilágából, “Madarak és fák napja” címmel.
A pályázatra 1 gyermek és 7 felnőtt küldte be a gyönyörű, saját készítésű fotóit, amelyből virtuális albumot állítottunk össze!
A Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. nevében köszönetünket fejezzük ki a pályázóknak, és gratulálunk a szemet gyönyörködtető munkájukhoz!
A fotópályázat eredményhirdetéséről a Közösségek Hete zárónapján, 16-án adunk hírt!
A videó az alábbi linken tekinthető meg:
nyári zápor után 2
kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.