• Emlékeztető az ingatlanok és közterületek tisztántartásáról

    Tisztelt Ingatlantulajdonosok, használók! Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének „A köztisztaságról és környezetvédelemről” szóló 8/2016. (III. 24.) rendelet 4 §-a szerint, az ingatlan használója köteles gondoskodni: -          a ház vagy...

 • Köszönet véradásért

  Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik 2021. július 15-én részt vettek a perkátai véradáson. A nyári meleg ellenére is, nagyon szépen teljesített Perkáta ismét! 46 fő jelentkezett véradásra, 41 fő tudott vért adni és 2 fő előszöri véradó is megjelent. Köszönöm, hogy ilyen...

 • Műsorváltozás az Agárdi Popstrand rendezvénysorozatában

  Az Agárdi Popstrand főrendezője az alábbiakról tájékoztatta az önkormányzatot: A hétvégére hidegfront, kiadós esőzés és zivatar várható, ami elsősorban a Közönség biztonságát, valamint a Popstrandon elvárt és megszokott, ideális szórakozási feltételeket veszélyeztetik,...

 • Biológiailag lebomló zsák igénylése – Komposztálható hulladék gyűjtése

  Többen keresték fel az Önkormányzatot a júniusi zöldhulladék gyűjtés időpontja előtt, hogy a Vertikál által jóváhagyott formában, biológiailag lebomló zsák beszerzési lehetőségéről érdeklődjenek. Ennek kapcsán felvettük a kapcsolatot a Vertikál Zrt. ügyfélszolgálatával...

 • Pályázatot nyert Perkáta

  A Perkátai Hírekben már beszámoltunk arról milyen pályázatokat nyújtott be Perkáta az idei évben. Nagy örömünkre ezen a héten megkaptuk a támogatói okiratot a Magyar Falu Program keretében meghirdetett, Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése címszó alatt beküldött...

2021. május 3. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Újra várja vendégeit a Győry-kastély

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormány 194/2010 (IV. hó 26.) rendeletének megfelelően, a koronavírus ellen védett személyek, és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára ismét látogatható a Kínai Magyar Kulturális Turisztikai Központ.
A megnyíló helyszíneken a koronavírus ellen védett személyek, és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek.
A védettség igazolása, védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettség tényének ellenőrzése miatt a személyi igazolvány, vagy jogosítvány szükséges.
A Hua Kínai Teaház és Kávézó elnevezésű vendéglátó egységünk szintén megnyílik, a koronavírus ellen védett személyek számára. Az ott tartózkodás és a megrendelt ital elfogyasztása számukra megengedett.

A védett vendégeink számára rendelkezésre állnak az állandó- és az időszaki kiállításaink, amelyek megtekinthetők a kastély nyitva tartása alatt.
Állandó kiállításaink: Győry-család emlékei kiállítás, Kínai kultúrát bemutató tárlat, „Kisperkáta” kiállítás, valamint a Helytörténeti-és Technikatörténeti Kiállítás.
Időszaki kiállítások: Trianon 100. Emlékkiállítás. Az évfordulójára emlékezünk 2021-ben is! Továbbá Berzai Zsuzsanna: „Keresem az utam” című festménykiállítását is megtekinthetik az érdeklődők.

A rendeletnek megfelelően várjuk szeretettel a vendégeinket!
A Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. nyitva tartása:
H: 8.00 – 18.00
K: 8.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 16.00
CS: 8.00 – 16.00
P: 8.00 – 18.00
SZO: 10.00 – 16.00

Lászlóné Szabó Edit
Perkátai- Kínai Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.