• MEGHÍVÓ

  Tisztelettel meghívom Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete rendes képviselő-testületi ülésére 2021. szeptember 28-án (kedd) 17 órától  az Önkormányzat hivatalának épületébe Napirendi pontok: „A természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás...

 • Meghívó – Lakossági fórum ingyenes napelemrendszerekről a Sky System Kft. szervezésében.

  Sok szeretettel meghívunk mindenkit a Sky System Kft. által megrendezett lakossági fórumra, melynek témája a 100%-osan államilag finanszírozott napelemrendszerek („Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva”). A...

 • HUMORRAL TÖLTŐDJ! STAND UP COMEDY

  Felejthetetlen, szórakoztató előadás részesei lehettek szombat délután, a kastély dísztermébe látogatók. A Stand Up Comedy Humortársulat tagja, Szép Bence nyitotta meg az előadást, majd a Karinthy-gyűrűs Maksa Zoltán lépett a színpadra. Szép Bence többször fellépett már a...

 • SZOMBATI KIKAPCSOLÓDÁS! Humorral töltődj a Győry-kastélyban!

  Ha egy igazán szórakoztató délutánra vágysz, tarts velünk Maksa Zoltán és Szép Bence Stand Up humor délutánjára 2021 október 16-án 15:00 órakor! Helyszín: Perkáta Győry-kastély díszterme (2431 Perkáta Dózsa György u. 15/A). Az előadás időtartalma 2×40 perc. Jegyek korlátozott...

2021. május 3. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Újra várja vendégeit a Győry-kastély

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormány 194/2010 (IV. hó 26.) rendeletének megfelelően, a koronavírus ellen védett személyek, és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára ismét látogatható a Kínai Magyar Kulturális Turisztikai Központ.
A megnyíló helyszíneken a koronavírus ellen védett személyek, és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek.
A védettség igazolása, védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettség tényének ellenőrzése miatt a személyi igazolvány, vagy jogosítvány szükséges.
A Hua Kínai Teaház és Kávézó elnevezésű vendéglátó egységünk szintén megnyílik, a koronavírus ellen védett személyek számára. Az ott tartózkodás és a megrendelt ital elfogyasztása számukra megengedett.

A védett vendégeink számára rendelkezésre állnak az állandó- és az időszaki kiállításaink, amelyek megtekinthetők a kastély nyitva tartása alatt.
Állandó kiállításaink: Győry-család emlékei kiállítás, Kínai kultúrát bemutató tárlat, „Kisperkáta” kiállítás, valamint a Helytörténeti-és Technikatörténeti Kiállítás.
Időszaki kiállítások: Trianon 100. Emlékkiállítás. Az évfordulójára emlékezünk 2021-ben is! Továbbá Berzai Zsuzsanna: „Keresem az utam” című festménykiállítását is megtekinthetik az érdeklődők.

A rendeletnek megfelelően várjuk szeretettel a vendégeinket!
A Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. nyitva tartása:
H: 8.00 – 18.00
K: 8.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 16.00
CS: 8.00 – 16.00
P: 8.00 – 18.00
SZO: 10.00 – 16.00

Lászlóné Szabó Edit
Perkátai- Kínai Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu
  A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.