2022. március 3. Szerző: kastely Hozzászólások kikapcsolva

Tisztelt lakosság!

A verseny lebonyolításakor Önkormányzatunk külön hangsúlyt fektetett a pazarlás elkerülésére. A felhasznált sertések minden részét felhasználtuk, hulladékot minimálisat termeltünk.

Rászoruló családok támogatásaként a megmaradt friss csontokat, húsokat, a betöltött kolbászokat és hurkákat becsomagoltuk, és a verseny másnapján 15 rászoruló család részére átadtuk.

A verseny győztesei is csatlakoztak karitatív munkánkhoz. Az első helyezést elért Márton Attila és csapata, illetve a harmadik helyezést szerzett Paulusz Gábor és csapata, pénznyereményüket jótékony célra felajánlották.  Az első díj 75.000 Ft-os, és a harmadik díj 25.000 Ft-os pénznyereményéből, összesen 100.000 Ft összegben, tartós élelmiszer csomagokat állítottunk össze. A védőnői szolgálat ajánlásait figyelembevéve, összesen 20 család részére szállítjuk ki a héten a csomagokat.

„Úgy érezzük, hogy amit teszünk, csak egy csepp a tengerben. Anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger.” Teréz anya

Perkáta, 2022. március 3.

Oláh István

ügyvivő alpolgármester

 

diszntor

kategóriák: Ajánló

Perkáta

Perkátai Polgármesteri Hivatal

2431 Perkáta, Szabadság tér 1.

Tel/fax: 06 (25) 507 570; 06 (25) 507 571

E-mail: hivatal@perkata.hu












    A honlapon található cikkek, képek, dokumentumok Perkáta Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képezik. Bármiféle másodközlés kizárólag írásos engedéllyel lehetséges.